kaanxmiaa Becerikli Katılım 2 Mart 2026 Mesajlar 190 Çözümler 1 Beğeniler 37 Yer Eskişehir 7 Mart 2026 #1 Arkadaşlar sistemi yükselttim anakart ve işlemci değiştim, gelen ekran şu şekilde: Ne yapmam gerekiyor, neye basmak doğru?
Arkadaşlar sistemi yükselttim anakart ve işlemci değiştim, gelen ekran şu şekilde: Ne yapmam gerekiyor, neye basmak doğru?
Çözüm Caner Uncu 7 Mart 2026 "Y" basabilirsin, fTPM sıfırlanacak. Eğer BitLocker kullanıyorsan sistem açılmayabilir, Microsoft hesabında kayıtlı BitLocker anahtarını girersin, çözülür.
"Y" basabilirsin, fTPM sıfırlanacak. Eğer BitLocker kullanıyorsan sistem açılmayabilir, Microsoft hesabında kayıtlı BitLocker anahtarını girersin, çözülür.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.836 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.212 Yer Çorum 7 Mart 2026 #2 "Y" basabilirsin, fTPM sıfırlanacak. Eğer BitLocker kullanıyorsan sistem açılmayabilir, Microsoft hesabında kayıtlı BitLocker anahtarını girersin, çözülür. Artı 0 Eksi Çözüm
"Y" basabilirsin, fTPM sıfırlanacak. Eğer BitLocker kullanıyorsan sistem açılmayabilir, Microsoft hesabında kayıtlı BitLocker anahtarını girersin, çözülür.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 7 Mart 2026 #3 DEL basıp BIOS'a girin. Artı 0 Eksi
KS KS kaanxmiaa Becerikli Katılım 2 Mart 2026 Mesajlar 190 Çözümler 1 Beğeniler 37 Yer Eskişehir 7 Mart 2026 #4 michaelscofield dedi: Del basıp BIOS'a girin. Genişletmek için tıkla... Ardından BIOS güncelleyip format mı atayım. Artı 0 Eksi
michaelscofield dedi: Del basıp BIOS'a girin. Genişletmek için tıkla... Ardından BIOS güncelleyip format mı atayım.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 7 Mart 2026 #5 kaanxmiaa dedi: Ardından BIOS güncelleyip format mı atayım. Genişletmek için tıkla... Windows kurulu değil ise evet Windows kurun. Artı 0 Eksi
kaanxmiaa dedi: Ardından BIOS güncelleyip format mı atayım. Genişletmek için tıkla... Windows kurulu değil ise evet Windows kurun.
KS KS kaanxmiaa Becerikli Katılım 2 Mart 2026 Mesajlar 190 Çözümler 1 Beğeniler 37 Yer Eskişehir 7 Mart 2026 #6 michaelscofield dedi: Windows kurulu değil ise evet Windows kurun. Genişletmek için tıkla... BIOS'a giremiyorum del basınca X3D Turbo açmak ister misin ekranı geliyor yok deyince hemen bu kısma atıyor. Artı 0 Eksi
michaelscofield dedi: Windows kurulu değil ise evet Windows kurun. Genişletmek için tıkla... BIOS'a giremiyorum del basınca X3D Turbo açmak ister misin ekranı geliyor yok deyince hemen bu kısma atıyor.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.836 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.212 Yer Çorum 7 Mart 2026 #7 @kaanxmiaa, Y bas geç. BIOS'luk bir durum yok. Format atmaya da gerek yok. Artı 0 Eksi
KS KS kaanxmiaa Becerikli Katılım 2 Mart 2026 Mesajlar 190 Çözümler 1 Beğeniler 37 Yer Eskişehir 7 Mart 2026 #8 Caner Uncu dedi: @kaanxmiaa, y bas geç. BIOS'luk bir durum yok. Format atmaya da gerek yok. Genişletmek için tıkla... Y bastım BIOS açtım sistem yükselttiğim için BIOS güncelleyip temiz kurulum yapacağım teşekkürler. Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: @kaanxmiaa, y bas geç. BIOS'luk bir durum yok. Format atmaya da gerek yok. Genişletmek için tıkla... Y bastım BIOS açtım sistem yükselttiğim için BIOS güncelleyip temiz kurulum yapacağım teşekkürler.