Makaleler
5
max-payne-remake-featured-image.png

Remedy Entertainment’ın Max Payne serisinin ilk iki oyununun yeniden yapımı üzerindeki çalışmaları, oyun dünyasında büyük bir merak ve heyecan uyandırmış durumda. Finlandiyalı oyun geliştirme stüdyosu, 2023 yılı finansal raporunda projenin “üretim hazırlık aşamasında” olduğunu belirterek önemli ilerlemeler kaydettiğini açıkladı. Bu yeniden uyarlama, serinin hayranları tarafından sabırsızlıkla beklenen bir gelişme olarak karşımızda. Remedy’nin Max Payne 1…

Devamını Oku: Yeni Max Payne, Alan Wake 2 Bütçesinde Olacak
Kaynak: Techolay

Benim en çok merak ettiğim, oyunun seslendirmelerini tamamlayabildiler mi acaba?

James McCaffrey geçen sene vefat ettiğinden beridir oyun ile ilgili bir gelişme duymadık hiç. Adamın ikonik sesini hangi oyunda duysam (Quantum Break, Control, Alan Wake 2 vb.) Max Payne karakteri ile özdeşleştiririm hep. 🥲

Benim en çok merak ettiğim, oyunun seslendirmelerini tamamlayabildiler mi acaba?

James McCaffrey geçen sene vefat ettiğinden beridir oyun ile ilgili bir gelişme duymadık hiç. Adamın ikonik sesini hangi oyunda duysam (Quantum Break, Control, Alan Wake 2 vb.) Max Payne karakteri ile özdeşleştiririm hep. 🥲
Benim tahminim sesini yapay zeka ile yenilemiş olmaları. Yoksa gidip alakasız bir seslendirmen seçtiklerini düşünmüyorum Max Payne için.