Yeni monitör sonrası kulaklıktan ses gelmiyor

Torun_amca

Üyecik
Yakın zamanda monitörümü değiştim, Samsung Essential S3 S24C31X aldım ama bir sorun var kulaklıktan ses gelmiyor. İlk başta kasanın ön tarafına taktım kulaklığı, ses simgesinde çarpı vardı. Sonra kulaklığı anakartın oraya yeşil daire girişe taktım, bu sefer de simge geldi ama yine ses yok. Aygıt Yöneticisi'nden güncelleştirmeyi denedim olmadı, FxSound indirdim olmadı, sorun gidericiyi kullandım yine olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen varsayılan aygıtınız monitörün ses sistemine geçmiştir. Windows'un ses ayarlarından varsayılan aygıtı kontrol edebilirsiniz. Sağ alttan ses simgesine sol tıkladığınızda çıkan kısımdan kulaklığınızın takılı olduğu portu seçerek deneyebilirsiniz. En garanti yol ise ses ayarlarına açmak. Win11 kullanıyor iseniz ses ayarlarına girince en altta diğer ses ayarları gibi bir seçenek olması lazım. Tıkladığınızda eski ses ayarları ekranı gelecektir. Kullanmadığınız aygıtları isterseniz devredışı bırakabilir, istediğiniz aygıtları da varsayılsn olarak değiştirebilirsiniz.

Umarım çözüm olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…