Yeni nesil müzikler hakkında düşünceniz neler?

Yeni nesil müzikler derken hangi kategori? Rap kastediyorsanız ben de beğenmiyorum. Metal derseniz bazı genre'lar dışında o da berbat. Pop yok zaten piyasada.

Yeni nesil müzikler derken hangi kategori? Rap kastediyorsanız ben de beğenmiyorum. Metal derseniz bazı Genre'lar dışında o da berbat. Pop yok zaten piyasada.

Genel olarak hepsinden bahsettim hangi konuyu ele almak isterseniz

Rap'de Kayra dışı dinlemiyorum, ya yeni nesil Uzi gibi isimleri de hiç dinlemem.

Blok 3'te mesela sözde rapçi. Ne diye dinliyorlar bilmiyorum.

Geçen gün burada Poizi konser vermiş, e tabii böyle bir şarkıcının kitlesi kavga etmeden durabilir mi? Kavga çıkmış (Aydın'da oluyor).

Son düzenleyen: Moderatör:
Özellikle 4 harfli J ile başlayan eleman çok kötü her şarkısında milletten araklıyor.

Berbat, rezil rüsva ve kulak kanatan müzikler. Ama ne yapılır ki? Ucuz etin yahnisini çok yiyen olur. Karışacak halim de olmadığı için kimin ne dinlediğini umursamıyorum.

Burada da uzi var bir insan kendine hakaret ediyordur bence bunu izliyorlarsa güncelde takip ettiğim pentagram manga mor ve ötesi gibi gruplar var onun dışında bolca emre aydın ayna ve çilekeş dinliyorum açıkçası bu yeni nesil rapleri falan dinleyen özellikle kadınların "sanatçıların" tiplerini beğendiği için dinlediklerini düşünüyorum.

Kayra'nın rapinin ''Arabesk Uzantısı'' olduğunu düşünüyorum hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…