Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Yeni nesil müzikler derken hangi kategori? Rap kastediyorsanız ben de beğenmiyorum. Metal derseniz bazı genre'lar dışında o da berbat. Pop yok zaten piyasada.
Themir 105
Üstün
Yeni nesil müzikler derken hangi kategori? Rap kastediyorsanız ben de beğenmiyorum. Metal derseniz bazı Genre'lar dışında o da berbat. Pop yok zaten piyasada.
Genel olarak hepsinden bahsettim hangi konuyu ele almak isterseniz
- Makaleler
- 1
Genel olarak hepsinden bahsettim hangi konuyu ele almak isterseniz![]()
İstisnalar hariç berbat diyebiliriz o zaman
deiinzz 30
Uzman
İstisnalar kaideyi bozmaz hocam.
kubatotuzsubat111 4
Başarılı
Rap'de Kayra dışı dinlemiyorum, ya yeni nesil Uzi gibi isimleri de hiç dinlemem.
Blok 3'te mesela sözde rapçi.
Ne diye dinliyorlar bilmiyorum.
Geçen gün burada Poizi konser vermiş, e tabii böyle bir şarkıcının kitlesi kavga etmeden durabilir mi?
Kavga çıkmış (Aydın'da oluyor).
Blok 3'te mesela sözde rapçi.
Geçen gün burada Poizi konser vermiş, e tabii böyle bir şarkıcının kitlesi kavga etmeden durabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
şalgam_lover
Çalışkan
Özellikle 4 harfli J ile başlayan eleman çok kötü her şarkısında milletten araklıyor.
Berbat, rezil rüsva ve kulak kanatan müzikler. Ama ne yapılır ki? Ucuz etin yahnisini çok yiyen olur. Karışacak halim de olmadığı için kimin ne dinlediğini umursamıyorum.Tek kelime; berbat.
Şahsen birkaç sanatçı hariç hepsinin berbat olduğunu düşünüyorum. Yani hani bir insan neden dinler ki bunu?
Uyarı: Lütfen sadece ifade yerine düşüncenizi açıklayan bir metinde yazın.
Themir 105
Üstün
Rapde kayra dışı dinlemiyorum ya yeni nesil uzi gibi isimleride hiç dinlemem blok3 de mesela sözde rapçine diye dinliyorlar bilmiyorum.
Geçen gün burada poizi konser vermiş e tabii böyle bir şarkıcının kitlesi kavga etmeden durabilir mi.
Burada da uzi var bir insan kendine hakaret ediyordur bence bunu izliyorlarsa güncelde takip ettiğim pentagram manga mor ve ötesi gibi gruplar var onun dışında bolca emre aydın ayna ve çilekeş dinliyorum açıkçası bu yeni nesil rapleri falan dinleyen özellikle kadınların "sanatçıların" tiplerini beğendiği için dinlediklerini düşünüyorum.
Sansar Salvo 5
Uzman
Kayra'nın rapinin ''Arabesk Uzantısı'' olduğunu düşünüyorum hocamRap'de Kayra dışı dinlemiyorum, ya yeni nesil Uzi gibi isimleri de hiç dinlemem.
Blok 3'te mesela sözde rapçi.Ne diye dinliyorlar bilmiyorum.
Geçen gün burada Poizi konser vermiş, e tabii böyle bir şarkıcının kitlesi kavga etmeden durabilir mi?Kavga çıkmış (Aydın'da oluyor).