Yeni nesil müzikler derken hangi kategori? Rap kastediyorsanız ben de beğenmiyorum. Metal derseniz bazı genre'lar dışında o da berbat. Pop yok zaten piyasada.

Rap'de Kayra dışı dinlemiyorum, ya yeni nesil Uzi gibi isimleri de hiç dinlemem.

Blok 3'te mesela sözde rapçi. :D Ne diye dinliyorlar bilmiyorum.

Geçen gün burada Poizi konser vermiş, e tabii böyle bir şarkıcının kitlesi kavga etmeden durabilir mi? :D Kavga çıkmış (Aydın'da oluyor).

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek kelime; berbat.

Şahsen birkaç sanatçı hariç hepsinin berbat olduğunu düşünüyorum. Yani hani bir insan neden dinler ki bunu?

Uyarı: Lütfen sadece ifade yerine düşüncenizi açıklayan bir metinde yazın.
Berbat, rezil rüsva ve kulak kanatan müzikler. Ama ne yapılır ki? Ucuz etin yahnisini çok yiyen olur. Karışacak halim de olmadığı için kimin ne dinlediğini umursamıyorum.

Rapde kayra dışı dinlemiyorum ya yeni nesil uzi gibi isimleride hiç dinlemem blok3 de mesela sözde rapçi :D ne diye dinliyorlar bilmiyorum.
Geçen gün burada poizi konser vermiş e tabii böyle bir şarkıcının kitlesi kavga etmeden durabilir mi :D.

Burada da uzi var bir insan kendine hakaret ediyordur bence bunu izliyorlarsa güncelde takip ettiğim pentagram manga mor ve ötesi gibi gruplar var onun dışında bolca emre aydın ayna ve çilekeş dinliyorum açıkçası bu yeni nesil rapleri falan dinleyen özellikle kadınların "sanatçıların" tiplerini beğendiği için dinlediklerini düşünüyorum.

Rap'de Kayra dışı dinlemiyorum, ya yeni nesil Uzi gibi isimleri de hiç dinlemem.

Blok 3'te mesela sözde rapçi. :D Ne diye dinliyorlar bilmiyorum.

Geçen gün burada Poizi konser vermiş, e tabii böyle bir şarkıcının kitlesi kavga etmeden durabilir mi? :D Kavga çıkmış (Aydın'da oluyor).
Kayra'nın rapinin ''Arabesk Uzantısı'' olduğunu düşünüyorum hocam :D