Yeni Nesil Türkçe Yama Platformu: Apex

DonanımHaber'deki criminal277_ kullanicisinin yamalari denemis miydiniz? Gta the Definitive edition serisi ve Manhunt icin yamalari kullanmistim. Oldukca iyiydi.

Hangi oyunlari/serilerinden bahsettiniz bilmiyorum ama hakli olabilirsiniz.
Apex grubunun acmis oldugu anketleri baz alip bir daha GTA, Resident Evil serisini cevirmenin anlami yok. Benim kastim buydu.
Shadow of Mordor, Tomb Raider serileri gibi bir çok serinin yamalarında çok kötü bir çeviri kalitesi var. Özellikle de Oyun Çeviri'nin yamalarında.

Platformumuzda olabildiğince fazla oyunun yamasını bulundurmayı planlıyoruz, bu sebepten ötürü de bir oyunun hâlihazırda çevirisinin bulunması bizim için pek fark etmiyor açıkçası. Önceliğimiz tabii ki yaması olmayan oyunlar olacaktır lakin bu yaması olan oyunlara el atmayacağımız anlamına gelmiyor.

Farklı platform isteme nedenim Shopier maalesef kredi kartı hariç üyelik sistemine izin vermiyor. Kredi kartını da kişisel algılamayın ama Shopier sistemine girmek istemiyorum.

Farklı platform isteme nedenim Shopier maalesef kredi kartı hariç üyelik sistemine izin vermiyor. Kredi kartını da kişisel algılamayın ama Shopier sistemine girmek istemiyorum.
Üyelik sistemi otomatik yenilemeli olmayacak, yani banka kartıyla da alabileceksiniz. Paket şeklinde satacağız üyeliği, dediğiniz gibi abonelik sistemi olduğunda maalesef sadece kredi kartı ile satın alım yapabiliyorsunuz.

DeepL ile yapılan yamaların ücretsiz olması güzel olmuş kaliteli hizmet vereceksiniz gibi duruyor bir de topluluğun istekleri doğrultusunda iş yapılırsa gayet güzel olur. Artı olarak NextL-II Game toolu olmayan oyunlarda vs. nasıl yapılacak gerçekten merakla bekliyorum.

Merhaba üyelik ücretlerinin fiyatları belli mi? Bir oyuna verdiğim paranın birkaç katını sadece yama için harcamak istemiyorum. Ayrıca Türkçe olmayan ama online oyunlara da yama yapılacak mı?

Merhaba üyelik ücretlerinin fiyatları belli mi? Bir oyuna verdiğim paranın birkaç katını sadece yama için harcamak istemiyorum. Ayrıca Türkçe olmayan ama online oyunlara da yama yapılacak mı?
Online oyunlardan kastınız co-op vs. ise evet, yapılabilir. Ancak rekabetçi oyunlardan bahsediyorsanız o oyunların kullandıkları anti-hile sistemlerinden ötürü mümkün değil maalesef.

Üyelik hakkındaki sorunuza gelecek olursam, üyelik fiyatını 3-4$ civarı tutmayı planlıyoruz. Bu fiyat sizin için uygun değilse kredi sistemiyle tekli yama satışımız da olacak.

Aklımda daha çok Co-op oyunlar vardi zaten. İki soruma da yanıt verdiğiniz için teşekkürler. Kimseyle bir alıp veremediğim yok ama bazı firmalar gibi neredeyse bütün oyunlar için sadece üyelik isteyen ve bu üyelikte aylık olan bir sistem tercih etmemeniz çok iyi. Umarım kısa zamanda büyük başarılar elde eden bir ekip olursunuz.

Selamlar,

Resident Evil: Requiem duyuruldu. Duyuru fragmanını Türkçe altyazılı bir şekilde izlemek isterseniz YouTube kanalımızı ziyaret edebilirsiniz.

Tabii bu vesileyle ilk dublaj projemiz de belli oldu. Resident Evil 2: Remake'in dublajına en kısa sürede başlayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…