Yeni Parti vs Zafer Partisi

Muhalif partilerin hiçbirinin işini düzgün yaptığını düşünmüyorum.

Ak Parti rejiminden kurtulmak için en güçlü aday Yeni Parti. Daha iyi olduğu için mi seçiyorum? Hayır. Hepsi birbirinin aynısı özünde. Sadece değişiklik iyidir.

Doğduğumdan beri sadece Ak Parti iktidarı görmüş biri olarak diğer partilerden en çok Yeni Parti'yi iktidarda görmek isterdim.

ZP mecliste değil bu yüzden bir hükmü yok,
YP'ye bir şey demiyorum. Birkaç video bırakayım, anlarsın.

Doğduğumdan beri sadece Ak Parti iktidarı görmüş biri olarak diğer partilerden en çok Yeni Parti'yi iktidarda görmek isterdim.
Çerçeve Yasa'sını kabul etmeden önce şehit aileleri ve gazilerle ortak olarak Çerçeve Yasa'sını reddediyordu, sonradan döndü. Bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
YP'nin kadrosunda PKK sevici çok, ZP'nin Meclis'e girememiş olması en büyük eksisi. Muhalefet yapma olarak ZP şu an HKP ile birlikte en iyi muhalefet partileri.

Türkiye'de güzel parti kalmadı artık. O yüzden hiçbiri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm partiler birbirine girdi; AKP, CHP, ZP, YP hepsi birbirine karıştı. En iyisi Anahtar Parti gibi.

Tüm partiler birbirine girdi; AKP, CHP, ZP, YP hepsi birbirine karıştı. En iyisi Anahtar Parti gibi.
Anahtar parti nasıl hocam? Kim tarafından yönetiliyor? Hiç duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…