yango yino
Üyecik
18 yaşına girdim yakın zamanda banka kartı çıkaracağım sizce hangisi mantıklı? Enpara işlem ücreti falan olmadığı için onu düşünüyorum önerir misiniz? Fikrinize ihtiyacım var.
Enpara, QNB Finansbank’a aittir. Eğer sadece tek bir banka kartı kullanacaksan Enpara mantıklı; ancak şu an veya ileride kredi kartı kullanmayı düşünüyorsan kesinlikle Akbank’ı tavsiye ederim. Ben bilgisayar toplarken, diğer parçaları alırken biriken cashback (para iadesi) puanlarım sayesinde işlemci soğutucusu ve kasa fanını tamamen ücretsiz alabilmiştim.18 yaşına girdim yakın zamanda banka kartı çıkaracağım sizce hangisi mantıklı? Enpara işlem ücreti falan olmadığı için onu düşünüyorum önerir misiniz? Fikrinize ihtiyacım var.
Vakıf Katılım şubelerde de gayet sıcak ve profesyonel bence. Fazla sıra beklemek zorunda kalmadan büyük/küçük tüm işlemlerimi halledebiliyorum. Büyük işlemlerde de şubelerin nakit kapasitesi çok iyi ve hiç sorun yaratmıyorlar.Katılım bankası olarak Kuveyt Türk Akbank ve Yapı Kredi ile anlaşmalı, Albaraka sadece Yapı Kredi ile (genç hesabı ile tüm bankalar 3 defa ücretsiz), Türkiye finans ise hem Yapı Kredi hem İş Bankası ile anlaşmalı. Kamu katılım bankaları ise ziraat, vakıf, halk ile anlaşmalı. Kredi kartı olarak Albaraka taksit konusunda iyi (world vardı), Kuveyt Türk puan konusunda iyi. Sadece vadesiz ise kamu katılım bankaları Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım güzeldir. Vakıf katılım biraz daha profesyonel gibi. Profilde incelemesi var.
Vakıf katılım şubelerde de gayet sıcak ve profesyonel bence. Fazla sıra beklemek zorunda kalmadan büyük/küçük tüm işlemlerimi halledebiliyorum. Büyük işlemlerde de şubelerin nakit kapasitesi çok iyi ve hiç sorun yaratmıyorlar.