seeraddar

Yetkin
Fotoğraftakini deneyeceğim. Aynanın karşısında yapmaya çalışınca güzel duruyordu. Berbere gideceğim birazdan iyi mi keser kötü mü keser, iyi mi durur kötü mü durur bilemiyorum. Hafif korku da var. Daha önce böyle yeni bir modele geçip pişman oldunuz mu?

Screenshot_2024-12-23-13-21-41-285_com.zhiliaoapp.musically.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
41214 yıldır saçlarımı uzun kullanıyordum, 8. sınıfın yazında top oynarken toplaması ayrı dert, göze batması, yorması ayrı dert dedim ve burnuma kadar kısalttım. Pişman olmadım ferahladım ama rahat da hissetmedim, tekrar uzattım. Biraz da konfor alanınla alakalı saçlar, alışana kadar sana çirkinmişsin gibi gelecek ve rahatsız hissedeceksin. Sonrasında da "yüzüm oturunca iyi ha" diyeceksin.

41214 yıldır saçlarımı uzun kullanıyordum, 8. sınıfın yazında top oynarken toplaması ayrı dert, göze batması, yorması ayrı dert dedim ve burnuma kadar kısalttım. Pişman olmadım ferahladım ama rahat da hissetmedim, tekrar uzattım. Biraz da konfor alanınla alakalı saçlar, alışana kadar sana çirkinmişsin gibi gelecek ve rahatsız hissedeceksin. Sonrasında da "yüzüm oturunca iyi ha" diyeceksin.

Geldim sıra gelmesini bekliyorum. Ya tarih olacağız ya tarih yazacağız.

Hayırlı olsun hocam. Umarım küfürsüz kullanırsın. İyi günler.

Fotoğraftaki resme Fransız tıraşı dedi. Ben dedim ki "Fransız gibi olmasın ama bu örnek normal dalgalı olsun." gitti Fransız tıraşı yaptı. Çok mu kötü değil ama neden? Hafif sinirliyim.

Son düzenleyen: Moderatör: