Yeni sistem sürekli SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (3b) mavi ekran hatası veriyor

kartalkanca

Gelişen
  • fltmgr.sys
  • ntfs.sys
  • win32kbase.sys / win32kbase_rs.sys
  • SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
  • Error 1726

BIOS güncellemesini yaptım ve zar zor bile olsa Windows kurmayı başardım ama kurarken sürekli hata alıyorum mavi ekran yiyorum kullandığım SSD yeni anakart falan almadan önce kullandığım içerisinde sistem kurulu ve aktif kullandığım SSD
Yukarıdaki gibi bir sürü mavi ekran hatası alıyorum sistem yeni daha doğrusu anakart ve RAM yeni geri kalan parçalarım aktif olarak çalışan kullandığım parçalardı sistem bileşenleri şu şekilde:

• MSI MPG Z790 Edge Wi-Fi DDR5
  • i9 13900KF
  • XPG Lancer 2x16 GB 6400MHz CL32
  • Gigabyte 4070
  • Samsung 990 Pro 1TB

Gerekli dosyaları paylaşın.

Hemen hallediyorum.

@Recep Baltaş abi yardımın şart. Instagram'dan yazacaktım rahatsız etmek istemedim. Eğer ki ulaşmak istersen Instagram isminde kullanıcı adımla aynı şu sorunu çözmem lazım. Sürekli crash alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • fltmgr.sys
  • ntfs.sys
  • win32kbase.sys / win32kbase_rs.sys
  • SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
  • Error 1726

BIOS güncellemesini yaptım ve zar zor bile olsa Windows kurmayı başardım ama kurarken sürekli hata alıyorum mavi ekran yiyorum kullandığım SSD yeni anakart falan almadan önce kullandığım içerisinde sistem kurulu ve aktif kullandığım SSD
Yukarıdaki gibi bir sürü mavi ekran hatası alıyorum sistem yeni daha doğrusu anakart ve RAM yeni geri kalan parçalarım aktif olarak çalışan kullandığım parçalardı sistem bileşenleri şu şekilde:

• MSI MPG Z790 Edge Wi-Fi DDR5
  • i9 13900KF
  • XPG Lancer 2x16 GB 6400MHz CL32
  • Gigabyte 4070
  • Samsung 990 Pro 1TB

İşlemci BIOS'da kaç derece? RAM'ler hangi slotlara takılı?

Hocam minidump dosyasını biraz araştırdım ama çok olasılığı var. Kesin bir net cevabı yok, yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer.

Siz 21.30 gibi bakın konuya.

BIOS güncellememişsiniz, 2023 yılına ait BIOS var şu an.

USB çoklayıcı kullanıyor musunuz sistemde?
O eski hataydı ama aynı hataları veren yerler devam ediyor, BIOS güncelledim 4. ayın 9'u olması lazım. En son stabil BIOS onu kurdum sonra tekrar sıfırlayıp yeni sistem kurdum ama yine sistem sorunlu. Windows doğru kurulamıyor, kurulumda crash verip donuyor vs.

USB çoklayıcı kullanmıyorum, kasa Lian Li SUP01. Bir tek ondaki front panel USB'leri var başka yok.

Şu anda da Memtest86 yapıyorum neredeyse bitti, son fazın %86'sında. Herhangi bir hata daha alınmadı, RAM'ler sorunsuz gibi görünüyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt