Çok teşekkür ederim, üstteki fanlar dışarı üflüyor biraz araştırma yaptım parçalar güçlü olduğu için sıcak çalışması normal diyenler var ama ben emin olamadım konu açmak istedim Mac mini bilgisayarımda boşta 50 dereceleri görmüyordum sanırım Windows'un normali bu onun dışında bazen ısı sıçramaları oluyor anlık 80 84 derece ölçüyor grafiğin ilk başında gözüktüğü gibi

Ekran kartının arkasında ki alüminyum kısım çok ısınıyor bir üst slota takarsam işlemci pompasının borularını ısıtmasından çekindiğim için alt slota takmıştım

Hiçbir şey olmaz merak etme.

Bu kasada o şekilde montaj yapmam mümkün değil ama zaten MSI'in videolarını izlediğimde radyoterden çıkan borular yukarıda olacak şekilde montajlamışlardı

Gün içi bilgisayarın bulunduğu ortamın ortalama sıcaklığı 32 derece

Ön paneldeki en üstteki fanı aşağı takıp sıvı soğutmanın borusu aşağıda olacak şekilde yukarıya takabilirsin.

Sistemde iki işlemci sıvı soğutucusu ne arıyor diyecektim tam, alışık değiliz sıvı soğutuculu GPU görmeye :D Fanların konumlandırılması doğru bu arada.
Ben sıcak çalışan parça sevmediğimden alayım dedim ama bunlar da sıcak çalışıyor şimdilik, bakalım kışın nasıl olacak :D

Ön paneldeki en üstteki fanı aşağı takıp sıvı soğutmanın borusu aşağıda olacak şekilde yukarıya takabilirsin.
Yukarıdaki radyatörün borularından dolayı o şekilde olmuyor, şu an bile zaten GPU radyatörü sığmış değil, sanırım ileride kasayı değiştireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör: