Karanlık tema için Mavi - Beyaz yerine Siyah - Mavi olması daha iyi olur gibime geliyor benim. Değişen yerler illaki olacaktır fakat bu renkler değişmeyecekse kullanan kişi sayısı çok az olacaktır diye düşünüyorum.Aurora temasındaki mavi fazla mı cırlak mavi olmuş sanki?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
Bence evet, ayrıca mobildeyken Techolay logosu çok küçük.
Çözdüm onu.
Bunu da bir şekilde çözeceğim, ufak problem yaratıyor meretEk olarak alıntı kısmındaki kullanıcı adının arka planından dolayı kullanıcı adını ayırt etmek zor.
Kerim Demirkaynak
Uzman
@Enes3078 Mobilde Techolay logosu yerine favicon'daki gibi t logosu eklenebilir.
Aurora da şu kısımlar ingilizce kalmış:
Yazılımlar
Bilgisayar performansını artırmaya ve sistemi optimize etmeye yarayan popüler bir yazılım.
- Barış
- 365 care wise wise care 365
- Sistem Araçları
Mesaj sayısı da yazmıyor galiba.
iO dark mode teması aşırı gri bence siyah olmalı.iO temasını yarına açamayabilirim, çok derin sularda o tema. Aşırı detaylı, önce Aurora'yı bitirmek istedim. Aynı anda 3 temayı hazır hale getirmek emin olun beni de zorluyor. Bu ay boyunca çeşitli buglar karşımıza çıkabilir.
Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün baktım. Temalar yok. Neden?
Kerim Demirkaynak
Uzman
IO düzenlemesi zor olduğu için ertelendi ama Aurora ve eski Techolay teması geldi.
AMOLED tema mı? Onu bende istiyorum.Önceki tam siyah olan çok güzeldi. O tema gelecek mi?
Lumine
Yetkin
Evet. Bahsettiğim amoled tema.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-