Makaleler
2
- Yeni The Witcher duyurusunun üzerinden 2 yıl 5 ay geçti.

- Oyun 2025'ten önce çıkmayacak. 2026'da çıkabilir, ancak 2024 sonu veya 2025'te net bir fragman görebiliriz.

- Serinin adı The Witcher: A New Saga Begins olacak.

- Seride üç oyun olacak, yani üçleme olarak planlanıyor.

- REDengine oyun motorunu bıraktılar; artık Unreal Engine 5 üzerinde geliştiriliyor ve Epic Games geliştirme sürecinde yardım edecek.

- Şu an oyun üzerinde 407 kişi çalışıyor.

- Fotoğrafta gördüğünüz madalyonun Vaşak olduğu doğrulandı.

- Geralt oyunda yer alacak, ancak ana karakter olmayacak.

460cfa54bfe7d580178dc3350ba5aeeb3b33c7c3.webp

Yine oyun dünyasına yön verecek yeniliklerle gelir diye düşünüyorum. Ama 2027'den önce görebilir miyiz şüpheliyim. Çok zor bir ihtimal. 400 kişi az. Acelesi olmadıklarını tahmin edebiliriz bu yönden. Gelir kaynağı sağlamak için ara yapımlar üzerinde çalışan ekipler de vardır. Sonlara doğru bütün ekibi sadece Witcher 4 yapımına aktarabilirler. Yakın zamanda çıkmasına hiç ihtimal vermiyorum. Daha sonra Cyberpunk 2 çalışmalarına başlayacaklar. Şimdiden başlamışlardır ona da.

Yine oyun dünyasına yön verecek yeniliklerle gelir diye düşünüyorum. Ama 2027'den önce görebilir miyiz şüpheliyim. Çok zor bir ihtimal. 400 kişi az. Acelesi olmadıklarını tahmin edebiliriz bu yönden. Gelir kaynağı sağlamak için ara yapımlar üzerinde çalışan ekipler de vardır. Sonlara doğru bütün ekibi sadece Witcher 4 yapımına aktarabilirler. Yakın zamanda çıkmasına hiç ihtimal vermiyorum. Daha sonra Cyberpunk 2 çalışmalarına başlayacaklar. Şimdiden başlamışlardır ona da.
Şu an acele ettikleri gibi görünüyor çünkü tüm ekipler Witcher 4 üzerinde çalışıyor. Yeni Cyberpunk oyunu içinse 56 kişilik bir ekip görevde. CD Projekt, 3 ay önce grafiklerini paylaşmıştı.

Witcher 4 çıktıktan sonra Witcher 1 remake yapılacak ve ardından yeni Cyberpunk oyunu gelecek. Bu şekilde devam edecekler.

- Polaris (Witcher 4)

- Orion (Yeni Cyberpunk)

- Sirius (Yeni küçük farklı Witcher oyunu, CD Projekt'in alt firması The Molasses Flood tarafından singleplayer ve multiplayer olarak geliştiriliyor)

- Hadar (Witcher ve Cyberpunk dışında yeni IP oyun)

FB_IMG_1724068175876.webp

Son düzenleme:
Şu an acele ettikleri gibi görünüyor çünkü tüm ekipler Witcher 4 üzerinde çalışıyor. Yeni Cyberpunk oyunu içinse 56 kişilik bir ekip görevde. CD Projekt, 3 ay önce grafiklerini paylaşmıştı.

Witcher 4 çıktıktan sonra Witcher 1 remake yapılacak ve ardından yeni Cyberpunk oyunu gelecek. Bu şekilde devam edecekler.

- Polaris (Witcher 4)

- Orion (Yeni Cyberpunk)

- Sirius (Yeni küçük farklı Witcher oyunu, CD Projekt'in alt firması The Molasses Flood tarafından singleplayer ve multiplayer olarak geliştiriliyor)

- Hadar (Witcher ve Cyberpunk dışında yeni IP oyun)

Eki Görüntüle 75787
Acele etmeleri gerekir. Çünkü Rockstar gibi tuzları pek kuru sayılmaz. Gelir kaynağı gerekiyor. Ne kadar geç çıkarırlarsa, o kadar çok maddi yükün altına girmek zorunda kalacaklar. Fakat erken çıkaracaklar diye Cyberpunk'ın ilk çıktığı halindeki faciayı yaşamak istemezler. Bu sefer yere daha sağlam basacakları kanısındayım. O yüzden çok yakın zamanda beklemiyorum. Optimize konusunda hiçbir zaman ilk çıkışlarda başarılı olmadılar. Fakat bug ve hataları en aza indirerek çıkarmak isterler. Cyberpunk büyük ders oldu onlar için. Halbuki şu anki halini çıkarsalar, ortalamanın çok üzerinde bir oyundu. Skandallar yüzünden potansiyeli gölgede kaldı. Erken çıkarıldı. Bir daha bu hatayı tekrar etmezler. Yatırımcıların güveni kalmaz.