Detaylar
Kim cevapladı?O ses tamamen fanlarla alakalı hızlı başlıyor bir anda uçak motoru gibi olan sesi diyorsun agresif fan profili yüklenmiş.Ses psu'dan gelmiyor videoyu çektiğim bölümden geliyor sol üst kısım o yüzden bu videoyu paylaşmak istedim. Bu arada bahsettiğim ses tık sesi değil bilginiz olsun. Fanların ışıkları yandıktan sonra gelen vınnn sesinden bahsediyorum.
Ses PSU'dan gelmiyor videoyu çektiğim bölümden geliyor sol üst kısım o yüzden bu videoyu paylaşmak istedim. Bu arada bahsettiğim ses tık sesi değil bilginiz olsun. Fanların ışıkları yandıktan sonra gelen vınnn sesinden bahsediyorum.
Tık sesinin butona basma sesi olduğunu anlayabiliyorum.
Benim bilgisayarım kapanırken o tık sesini yapıyor hiçbir şeye basmadan.Tık sesinin butona basma sesi olduğunu anlayabiliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sonradan gelen sesler bir sorun belirtmiyor o zaman anladığım kadarıyla teşekkür ederim.Tık sesinin butona basma sesi olduğunu anlayabiliyorum.
Benim bilgisayarım kapanırken o tık sesini yapıyor hiçbir şeye basmadan.
PSU'dan gelir o, normal.
Sonradan gelen sesler bir sorun belirtmiyor o zaman anladığım kadarıyla teşekkür ederim.
Bir başlama sesi, fanlardan, pompadan, anakart mosfetlerinden bile geliyor olabilir, sorun yaratmaz.
Son düzenleme:
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
@stygge, Güç kaynağı modeliniz nedir? İçinde röle varsa tık sesini hem kapatırken hem de açılırken çıkar.
Bu tarz.
Bu tarz.
O muhtemelen pompanın üstünde VRM fanı varsa ondan geliyordur. Aynısı bende yaşıyorum. Bilgisayar ilk açılırken o fanı full'lüyor ve kapatıyor.Ses PSU'dan gelmiyor, videoyu çektiğim bölümden geliyor sol üst kısım. O yüzden bu videoyu paylaşmak istedim. Bu arada bahsettiğim ses tık sesi değil bilginiz olsun. Fanların ışıkları yandıktan sonra gelen vınnn sesinden bahsediyorum.
@stygge, Güç kaynağı modeliniz nedir? İçinde röle varsa tık sesini hem kapatırken hem de açılırken çıkar.
Bu tarz.
O muhtemelen pompanın üstünde VRM fanı varsa ondan geliyordur. Aynısı bende yaşıyorum. Bilgisayar ilk açılırken o fanı full'lüyor ve kapatıyor.
Teşekkür ederim. Sıvı soğutma modeli Lian li galahad lite performance 360mm bu modelde vrm fanı var mı pompada araştırmadım.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-