Yeni toplanan bilgisayar açılırken güvenli modda başladı

eray59

Uzman
Merhaba. 1 gun once bir bilgisayar topladım. Açtığımda Power tuşu hızlı hızlı yanıp sönmeye başladı. Monitöre görüntü gelmedi, klavye ve mouse ışığı yanmadı sadece hoparlörlerin ışığı yanıyordu. Ardından bilgisayarı Power tusuna basılı tutup kapattım ve tekrar açtığımda güvenli modda basladı, BIOS ayarları için F1'e basın dedi bastım ve BIOS'a yönlendirdi. Oradan da Windows Boot Manager'ı seçip başlattım. Yeniden başlatıldı ve 2-3 dakika geçtikten sonra anca açıldı. Açıldıktan sonra bir sorun yok her şey düzgün çalışıyor ama açılırken böyle can sıkıcı bir sorun yaşıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

İlk açılışta anakart donanımları tanımaya çalışıyorken siz kapatmışsınız ondan güvenli modda açmış. Bir sorun olduğunu sanmıyorum.

İlk açılışta anakart donanımları tanımaya çalışıyorken siz kapatmışsınız ondan güvenli modda açmış. Bir sorun olduğunu sanmıyorum.
Hayır tek seferlik bir şey değil. Bilgisayar acıldıktan sonra normal kapattım onda da aynı şekilde açıldı.

İlk açılışta olabilir gibi. BIOS güncel değilse güncelleyin siz.
Tamamdır Recep Abi ilgin için teşekkür ederim. Eğer BIOS'tan kaynaklı bir sorun değilse yani güncellememe rağmen sorun devam ediyorsa bana muhtemel hataları söyleyebilir misin lütfen?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…