Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sensör de yanlış okuyor bazı değerleri, VDDQ 1.8 olamaz, BIOS içerisinden EXPO 1 açıktan sonra voltaj kısmını buraya SS atarsan iyi olur aslında, AI Tweaker'in alt kısmında hepsi.x
En son EXPO acınca sıstem hiç acılmamıştı korkuyorum artık.
EXPO 1 aç AI Tweaker kısmından seç bunu, sonra alt kısma in voltaj kısmını buraya SS atarsan bakalım. Bir de şunları uygula:
6000 için EXPO1 seçtiğinde voltajları kaç veriyor, BIOS içerisinden onu SS atmalısın, bir de save exit yaptığında o kısmı da total olarak buraya SS olarak gönder. @H2onya Save & exit yaparken tüm değişiklikleri gösteriyor tablo halinde.
Gec acılması sana sıkıntı vermiyorsa böyle kalsın stabilite icin en iyisi bu.İkisi de disable galiba şu ana kadar hiç mavi ekran yemedim ama bilgisayar her açılışta geç açılıyor. Ayarları nasıl değiştireyim?
BIOS güncellesem düzelir mi? Yoksa anakart mı değişmek gerekiyor? Ekleyeceği latency ne kadar olur? Online oyunda etkilemezse açayım hızlı açılsın her sefer 30 saniye beklemek sıkıyor adamı.MCR-PDM enable yaparsan ilk training hariç hızlı açılır ama latency ekler biraz. Yeni çipsette bu sorun giderildi. BIOS kaynaklı bir sorun.
Enable dene ikisini, mavi ekran yemezsen öyle devam et. O sorunu çözmediler, neden bilmiyorum. X870 geçmen lazım.BIOS güncellesem düzelir mi? Yoksa anakart mı değişmek gerekiyor? Ekleyeceği latency ne kadar olur? Online oyunda etkilemezse açayım hızlı açılsın her sefer 30 saniye beklemek sıkıyor adamı.