Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benzer konular
- Soru
Sensör de yanlış okuyor bazı değerleri, VDDQ 1.8 olamaz, BIOS içerisinden EXPO 1 açıktan sonra voltaj kısmını buraya SS atarsan iyi olur aslında, AI Tweaker'in alt kısmında hepsi.x
En son EXPO acınca sıstem hiç acılmamıştı korkuyorum artık.
EXPO 1 aç AI Tweaker kısmından seç bunu, sonra alt kısma in voltaj kısmını buraya SS atarsan bakalım. Bir de şunları uygula:
6000 için EXPO1 seçtiğinde voltajları kaç veriyor, BIOS içerisinden onu SS atmalısın, bir de save exit yaptığında o kısmı da total olarak buraya SS olarak gönder. @H2onya Save & exit yaparken tüm değişiklikleri gösteriyor tablo halinde.
Merhaba arkadaşlar yeni DDR5 sisteme gectim. BIOS'tan RAM'ı 6000 MHz yaptım ve sistem acılmıyor. BIOS pilini de söküp taktım ne yapmam lazım?
- Anakart: ASUS B650-R
- RAM: Patriot Viper 6000MHz.
EXPO profilini aktif edip mi yaptınız yoksa manuel bir şekilde mi?
CMOS reset atabilir misin?Biosa girsem ramı eski haline alacagım ama girmiyor 30 dakikadır fanlar dönüp duruyor son hızda
İki türlüde acılmıyor.
Hayır yoktu.
BIOS'a girsem RAM'ı eski haline alacagım ama girmiyor 30 dakikadır fanlar dönüp duruyor son hızda.
BIOS pilini hemen söküp taktın mı yoksa 5-10 beklettin mi biraz beklet.İki türlüde acılmıyor.
Hayır yoktu.
BIOS'a girsem RAM'ı eski haline alacagım ama girmiyor 30 dakikadır fanlar dönüp duruyor son hızda.
BIOS pilini hemen söküp taktın mı yoksa 5-10 beklettin mi biraz beklet.
Merhaba arkadaşlar, yeni DDR5 sisteme gectim. BIOS'tan RAM'ı 6000 MHz yaptım ve sistem acılmıyor. BIOS pilini de söküp taktım, ne yapmam lazım?
- Anakart: ASUS B650-R
- RAM: Patriot Viper 6000MHz