aege Üyecik Katılım 31 Mayıs 2026 Mesajlar 6 Beğeniler 1 Perşembe 21:45 #1 Daha şimdi işlemci soğutucusunu ve ekran kartını taktım. Ama ekrana görüntü gelmiyor ve fan bir yere vuruyor gibi ses çıkarıyor. Cidden ağlamaktan harap oldum, ne yapacağım? Lütfen yardım edin.
Daha şimdi işlemci soğutucusunu ve ekran kartını taktım. Ama ekrana görüntü gelmiyor ve fan bir yere vuruyor gibi ses çıkarıyor. Cidden ağlamaktan harap oldum, ne yapacağım? Lütfen yardım edin.
theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.210 Çözümler 4 Beğeniler 446 Yer Fox River Hapishanesi Perşembe 22:07 #11 aege dedi: AMD Ryzen 5 7500F Gigabyte B650M S2H NVIDIA GeForce RTX 5060 16GB (2x8GB) DDR5 RAM Ekran olarak televizyon taktım eski model hdmi olarak ayarladım ondan dolayı olma ihtimali olabilirmi Genişletmek için tıkla... Televizyonun kumandasından HDMI'a geçiş yapıyorsunuz değil mi? Artı 0 Eksi
aege dedi: AMD Ryzen 5 7500F Gigabyte B650M S2H NVIDIA GeForce RTX 5060 16GB (2x8GB) DDR5 RAM Ekran olarak televizyon taktım eski model hdmi olarak ayarladım ondan dolayı olma ihtimali olabilirmi Genişletmek için tıkla... Televizyonun kumandasından HDMI'a geçiş yapıyorsunuz değil mi?
KS KS aege Üyecik Katılım 31 Mayıs 2026 Mesajlar 6 Beğeniler 1 Perşembe 22:08 #12 theodore bagwell dedi: Televizyonun kumandasından HDMI'a geçiş yapıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
theodore bagwell dedi: Televizyonun kumandasından HDMI'a geçiş yapıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Fahare Becerikli Katılım 21 Mart 2026 Mesajlar 145 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 83 Perşembe 22:24 #13 Relax hocam, hata ışığı yanmaması iyi haber. Elektrikten çekik haldeyken bios pilini çıkar sonrada ramin 1 tanesini çıkar 1dk sonra başlat sistemi. Artı 0 Eksi
Relax hocam, hata ışığı yanmaması iyi haber. Elektrikten çekik haldeyken bios pilini çıkar sonrada ramin 1 tanesini çıkar 1dk sonra başlat sistemi.