Yeni toplanan sistem görüntü vermiyor

II. inSTUnBULL

Becerikli
Sistem şu anda bu şekilde. 15 dakikadan fazladır görüntü gelmedi. Neyi kontrol etmem gerektiğini pek bilmiyorum. Eğer ihtiyacınız olan bir bilgi varsa sorabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman BIOS'u sıfırlayın. Aklıma başka yapılabilecek bir şey gelmiyor hocam. İmkan varsa ekran kartını başka sistemde deneyin. Belki gerçekten o sorunludur.
Bu arada belleklerden 1 tanesini çıkardım. Busefer uzun süre DRAM'de durdu (30sn falan) sonrasında yine VGA yandı.
@II. inSTUnBULL

Farklı görüntü kablosu, farklı monitör denediniz mi?

Kart sökülüp tekrar montajlandı mı?
Denemem imkansız, tekrar alttaki slota montajlandı

Ama ne kadar doğru takılmıştır ben de bilmiyorum

@II. inSTUnBULL

Bakın bu anakartlar sadece ekran kartında veya sistemde sorun olduğunda VGA LED yakmıyor, görüntü aktarmada bir problem olduğunda da VGA LED yakıyor.

Normal çalışan sistemi görüntü kablosunu takmadan açın VGA LED yakabilir, o yüzden kablo ve monitör kısmından emin olmadan sistem kurcalanmamalı, en azından farklı bir HDMI kablo ile TV'de deneyin bu sistemi.

En fazla bukadar gitti, daha ittirmeye devam edersem sağdaki portların önündeki çentik ilerlemesini engelliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…