Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Hayır RAM'de sorun var diyemeyiz, önce yapılması gerekenler var, BIOS güncelleyeceksiniz sonra 2. RAM'i ekleyeceksiniz.
Çift RAM ile yine DRAM yakarsa, tek RAM ile açıp BIOS'tan XMP'yi aktif edin, sistemi bir kere yeniden başlatın, kapatıp 2. RAM'i ekleyin.
Çift RAM ile yine DRAM yakarsa, tek RAM ile açıp BIOS'tan XMP'yi aktif edin, sistemi bir kere yeniden başlatın, kapatıp 2. RAM'i ekleyin.
Sistemi kapatın sağdaki RAM'i sökün, soldan 2. slotta tek RAM kalsın, tekrar açın sistemi, yine DRAM yanarsa BIOS sıfırlayalım.
Olmadı BIOS güncelleriz.
RAM'leri tam takamamışım galiba duzeldi ikisini de taktım ancak kasa fanlarının ışıkları yanmıyor ve galiba biosta sistem fanı olarak sadece 1 fan çalışıyor görünüyor.
Kasa modeli nedir? Fanları bir kontrolcüye mi taktınız?
Siz yine de BIOS güncelleyin, o platformda önemli.
RAM'leri tam takamamışım galiba duzeldi ikisini de taktım ancak kasa fanlarının ışıkları yanmıyor ve galiba BIOS'ta sistem fanı olarak sadece 1 fan çalışıyor görünüyor.
Sistemi kapatın sağdaki RAM'i sökün, soldan 2. slotta tek RAM kalsın, tekrar açın sistemi, yine DRAM yanarsa BIOS sıfırlayalım.
Olmadı BIOS güncelleriz.
Galiba RAM'leri tam takamamışım, şimdi ikisini de taktım ve çalışıyor ancak kasa fan ışıkları hala yanmıyor ve BIOS'ta sadece 1 fan çalışıyor olarak görünüyor.
Asus tuf gt502 horizon modeliKasa modeli nedir? Fanları bir kontrolcüye mi taktınız?
Son düzenleme:
Anakart uzerindeki Argb soketlerine taktım. Sıvı soğutma sorunsuz şekilde çalışıyor ancak kasa fanlarının ışıkları yanmıyor.
Biraz bakınca hatamı buldum. Yardımınız için çok teşekkür ederim.Kasa fanlarının ARGB soketlerini anakarta takmış olsanız onlarda yanar, bağlantıda hata yapmışsınızdır, tekrar kontrol edin, veya görsel paylaşın.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-