haithegreat

Çalışkan
Merhaba dostlar,

Yakın zamanda üniversiteler başlıyor biliyorsunuz, okulda kullanmalık aşağıda ileteceğim yenilenmiş MacBook'u almayı planlıyorum, fiyatının uygun olması ve 15 gün içinde iade edebiliyor olmam da çok cazip kıldı doğrusu. Daha önce Yenilio'dan alışveriş yapıp memnun kalan/kalmayan var mı acaba?

Oyun oynamak gibi bir düşüncem yok, evde oyun bilgisayarım var. Aslında tek amacım pilinin hızlı bitmemesi ve kasmadan/donmadan basit işleri halledebilmek. Halihazırda i5'li bir HP laptopa sahibim ancak hem donma çok fazla, hem de pili 3-4 saat içerisinde bitiyor, MacBook'un benim için bu iki sorunu çözmesini istiyorum.

16GB RAM'li olan model havale indirimi + öğrenci indirimi ile 18.000 TL civarına geliyor sanırım.

Cevap veren herkese teşekkür ederim.

Yenilio, Ankara Ankamall ve Cepa'da fiziksel mağazaları bulunan, Türkiye merkezli bir Apple cihaz markası. Gürgençler ile ortak firmalar olmaları lazım. Yenilenmiş cihazlara pek sıcak bakmıyorum ancak Yenilio bu noktada uzun vadede size neler vaat ediyor, buna bakmanız lazım.

Yenilenmiş önermem. 2.el bak ya da 7K daha üstüne koy sıfır al.
Yenilio, Ankara Ankamall ve Cepa'da fiziksel mağazaları bulunan, Türkiye merkezli bir Apple cihaz markası. Gürgençler ile ortak firmalar olmaları lazım. Yenilenmiş cihazlara pek sıcak bakmıyorum ancak Yenilio bu noktada uzun vadede size neler vaat ediyor, buna bakmanız lazım.
Hocam yenilenmiş olarak 8GB tercih edersem indirimlerle beraber 16.000 TL civarına geliyor.

Beni cezbeden kısım 15 gün iade sürem olması ve 12 ay da garanti sunuyor olmaları aslında.
Mall of İstanbul'da mağazaları var, oraya gidip görüp deneyip eğer pil sağlığı güzel bir cihaz var ise almayı düşünüyorum.

Hocam yenilenmiş olarak 8 GB tercih edersem indirimlerle beraber 16.000 TL civarına geliyor.

Beni cezbeden kısım 15 gün iade sürem olması ve 12 ay da garanti sunuyor olmaları aslında.
Mall of İstanbul'da mağazaları var, oraya gidip görüp deneyip eğer pil sağlığı güzel bir cihaz var ise almayı düşünüyorum.

Pek sıcak bakmıyorum. Kazık fiyatlara alıp, sorunları varsa çözmeyip fiyatları şişiriyorlar genelde. Ama memnun kalırsan bir inceleme konusu aç. Şahsen ben sıfır taraftarıyım. 8 GB günlük kullanıcıyada yeterli olur. Sen bilirsin.

Hocam 15 günlük bir iade süresi elektronik cihazda sorun çıkması için çok zor yani. Ancak 12 garanti süresi gerçekten cezbedici gelebilir. Teknik servisleri ve müşteri memnuniyetlerini araştırmanda fayda var.

Pek sıcak bakmıyorum. Kazık fiyatlara alıp, sorunları varsa çözmeyip şişiriyorlar genelde. Ama memnun kalırsan bir inceleme konusu aç. Şahsen ben sıfır taraftarıyım. 8 GB günlük kullanıcıyada yeterli olur. Sen bilirsin.
Teşekkürler hocam görüşünüz için, bakalım alıp 15 gün denemeyi planlıyorum hoşuma gitmezse de iade ederim inceleme konusunda detaylıca ele alırım :)