Yer
Turkiye
Bildiğim kadarıyla internet üzerinden taksitle telefon alamıyoruz, bu sebepten sormak istedim. Genel olarak açılan diğer konuları okuduğumda gördüğüm kadarıyla yan sanayi parça vs. gibi sebeplerden dolayı kimse önermiyor bu durumu fakat Hepsiburada (Getmobil satıcı) özelinde bu ürünler alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/yenilen...-garantili-a-grade-p-HBCV000024X0CI-yorumlari

iPhone merakım yok açıkçası normalde Honor 400 ya da Samsung S24FE almayı düşünüyordum fakat aileme aldıracağımdan dolayı tek seferde o parayı verdirmek istemedim, taksitli almak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Bu saydığım telefonlardan daha uygun fiyatlı telefonlara mı yönelmeliyim yoksa yenilenmiş alınır mı?

Bildiğim kadarıyla internet üzerinden taksitle telefon alamıyoruz, bu sebepten sormak istedim. Genel olarak açılan diğer konuları okuduğumda gördüğüm kadarıyla yan sanayi parça vs. gibi sebeplerden dolayı kimse önermiyor bu durumu fakat Hepsiburada (Getmobil satıcı) özelinde bu ürünler alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/yenilen...-garantili-a-grade-p-HBCV000024X0CI-yorumlari

iPhone merakım yok açıkçası normalde Honor 400 ya da Samsung S24FE almayı düşünüyordum fakat aileme aldıracağımdan dolayı tek seferde o parayı verdirmek istemedim, taksitli almak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Bu saydığım telefonlardan daha uygun fiyatlı telefonlara mı yönelmeliyim yoksa yenilenmiş alınır mı?
Alınamaz.

Hocam çoğu telefoncu sıfır telefonları taksitli bir şekilde satabiliyor. O yola başvurun. Yenilenmiş almak, cebinizde saatli bomba taşımak gibidir benim için.
Ya şöyle söyleyim daha önce kendim seçerek hiç telefon almadım ya hediye gelmişti ya babamın eski telefonunu kullanmıştım. Bu sebepten telefon konusunda bilgisizim. Bir arkadaşım iPhone 15'i bu şekilde aldığını ve memnun olduğunu söylemişti, sanırım beni yanlış yönlendirmiş. Telefonculardan almak ne kadar güvenli peki?

Bende yenilenmis telefon aldim, bir yildan fazla suredir sorunsuz kullaniyorum. Yenileme islemini yapan firma ve teknisyenin is ahlaki ve teknik kapasitesiyle ilgili bir durum. Guvenilir bir yerden alininca sorun cikma ihtimali pek yok. Yenilenmis telefon alma demek ikinci el araba ya da bilgisayar alinmaz demekle ayni sey aslinda. Cok mantikli degil direkt bunu soylemek.

Ya şöyle söyleyim daha önce kendim seçerek hiç telefon almadım ya hediye gelmişti ya babamın eski telefonunu kullanmıştım. Bu sebepten telefon konusunda bilgisizim. Bir arkadaşım iPhone 15'i bu şekilde aldığını ve memnun olduğunu söylemişti, sanırım beni yanlış yönlendirmiş. Telefonculardan almak ne kadar güvenli peki?

Sahibinden de bakın ya da bütçenizi tam yazın ilan ile önerebilirim, ayrıca olduğunuz ili de söylerseniz daha iyi telefonlar önerebilirim.

iPhone merakım yok açıkçası normalde Honor 400 ya da Samsung S24 FE almayı düşünüyordum fakat aileme aldıracağımdan dolayı tek seferde o parayı verdirmek istemedim, taksitli almak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Bu saydığım telefonlardan daha uygun fiyatlı telefonlara mı yönelmeliyim yoksa yenilenmiş alınır mı?

2.elde temiz alacağın daha iyi olur aslında. Yenilenmişte sorun yaşarsan başın çok ağrır. En iyisi taksitli alınıyorsa S24 FE'ya da tek çekim. Yapacak bir şey yok maalesef. Daha sonra yenilenmişte sorun yaşarsan "keşke..." dersin. Getmobil özellikle uzak durulmalı.

Özellikle 28 bin e 2021 de çıkmış telefon almakta delilik.

İlla yenilenmiş alacaksan 13 fiyatına S24 al.(link örnek)