Teşrinievvel
Uzman
Sıfır kapalı kutu hali 32k olan cihaza 28k vermek akıl kârı değil.
Yenilenmis demek bakimi yapilmis ikinci el esya demek sonucta. Hicbir ikinci el esyaya sifirinin %85'i gibi bir rakam verilmemeli.Sıfır kapalı kutu hali 32k olan cihaza 28k vermek akıl kârı değil.
Bende yenilenmis telefon aldim, bir yildan fazla suredir sorunsuz kullaniyorum. Yenileme islemini yapan firma ve teknisyenin is ahlaki ve teknik kapasitesiyle ilgili bir durum. Guvenilir bir yerden alininca sorun cikma ihtimali pek yok. Yenilenmis telefon alma demek ikinci el araba ya da bilgisayar alinmaz demekle ayni sey aslinda. Cok mantikli degil direkt bunu soylemek.
Ya mesele taksitli alıp alamamam açıkçası yoksa ikinci el almak yerine daha uygun fiyatlı sıfır bir ürün alma taraftarıyım ben.Sahibinden de bakın ya da bütçenizi tam yazın ilan ile önerebilirim, ayrıca olduğunuz ili de söylerseniz daha iyi telefonlar önerebilirim.
Taksitli alabilirsem Honor 400/Samsung S24FE arasından birini seçeceğim zaten aklımda bu var. Link örnekti, iPhone sevdalısı olmadığım için her türlü öneriye açığım teşekkür ederim yanıtınız için.2.elde temiz alacağın daha iyi olur aslında. Yenilenmişte sorun yaşarsan başın çok ağrır. En iyisi taksitli alınıyorsa S24 FE'ya da tek çekim. Yapacak bir şey yok maalesef. Daha sonra yenilenmişte sorun yaşarsan "keşke..." dersin. Getmobil özellikle uzak durulmalı.
Özellikle 28 bin e 2021 de çıkmış telefon almakta delilik.
İlla yenilenmiş alacaksan 13 fiyatına S24 al.(link örnek)
iPhone özelinde değildi sorum. Bende aynı şeyi düşünüyorum 32K sıfır varken neden yenilenmiş alayım (hatta neden direkt bu devirde iPhone13 alayım), ama taksit imkanını sadece bu telefonlara özel sunmaları beni sinir ediyor.Sıfır kapalı kutu hali 32k olan cihaza 28k vermek akıl kârı değil.
Ya mesele taksitli alıp alamamam açıkçası yoksa ikinci el almak yerine daha uygun fiyatlı sıfır bir ürün alma taraftarıyım ben.
Taksitli alabilirsem Honor 400/Samsung S24 FE arasından birini seçeceğim zaten aklımda bu var. Link örnekti, iPhone sevdalısı olmadığım için her türlü öneriye açığım teşekkür ederim yanıtınız için.
iPhone özelinde değildi sorum. Bende aynı şeyi düşünüyorum 32K sıfır varken neden yenilenmiş alayım (hatta neden direkt bu devirde iPhone13 alayım) ama taksit imkanını sadece bu telefonlara özel sunmaları beni sinir ediyor.
Taksitli alabilirsem Honor 400/Samsung S24 FE arasından birini seçeceğim zaten aklımda bu var. Link örnekti, iPhone sevdalısı olmadığım için her türlü öneriye açığım teşekkür ederim yanıtınız için.
Dediğim gibi benim için önemli olan taksitli olması eğer bu fiyat bandında ise, onun dışında gerçekten iyi bir fırsatmış.Eğer taksitsiz alabilirim derseniz 30k ya S23 Ultra var.
Server kayıtlı.
Hocam kamera ve günlük kullanıcı odaklı kullanıyorum genelde dışarıda olduğum için pil de önemli. Oyun oynadığım olmuyor. Tahmini bir fiyat vericem üç aşağı beş yukarı düşünebilirsiniz. Taksitsiz 15K, taksitli Max 25K.Kullanımınız nedir? Kamera odaklı mı? Güç odaklı mı? Yoksa günlük kullanıcı odaklı mı?
Taksitsiz verebileceğin en fazla fiyat nedir?
Taksitli verebileceğin en fazla fiyat nedir?
Bu sorulara cevap verirseniz sevinirim. Ona göre önerilerimi sunarım.
Genç yaşta bir telefon için krediye bulaşmayı düşünmüyorum ama dediğiniz gibi yenilenmiş cihazlardan uzak duracağım.Gerekirse kredi çekerim, ikinci el cihaz da alırım ama yine de yenilenmiş cihaz almam.
Hocam kamera ve günlük kullanıcı odaklı kullanıyorum genelde dışarıda olduğum için pil de önemli. Oyun oynadığım olmuyor. Tahmini bir fiyat vereceğim üç aşağı beş yukarı düşünebilirsiniz. Taksitsiz 15K, taksitli Max 25K.
S24FE pil manasında beni üzmez değil mi? 25W olması ayrıca düşündürüyor.
S24 FE pil manasında beni üzmez değil mi? 25W olması ayrıca düşündürüyor.