Batur Başarılı Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 Beğeniler 679 4 Ağustos 2025 #21 S24 FE de bence gayet yeterli olacaktır, birazcık hantal bir cihaz olması dışında gayet iyi bir cihaz.
S24 FE de bence gayet yeterli olacaktır, birazcık hantal bir cihaz olması dışında gayet iyi bir cihaz.
KS KS Captain Frenchkiss Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 743 Çözümler 4 Beğeniler 426 Yer Turkiye 4 Ağustos 2025 #22 Aakons dedi: Günü çıkartır yüksek ihtimalle. 25W olması düşündürmesin, 1 saatte cihaz tam şarj olacaktırki çok acil bir iş olmadığı sürece sorun değil. Genişletmek için tıkla... O halde yeterince tatmin edecektir beni, teşekkür ederim. Batur dedi: S24 FE de bence gayet yeterli olacaktır, birazcık hantal bir cihaz olması dışında gayet iyi bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Ailemdekiler Samsung kullandığı için o dediğiniz birazcık hantal kısmını anlayabiliyorum teşekkür ederim yardımınız için hocam.
Aakons dedi: Günü çıkartır yüksek ihtimalle. 25W olması düşündürmesin, 1 saatte cihaz tam şarj olacaktırki çok acil bir iş olmadığı sürece sorun değil. Genişletmek için tıkla... O halde yeterince tatmin edecektir beni, teşekkür ederim. Batur dedi: S24 FE de bence gayet yeterli olacaktır, birazcık hantal bir cihaz olması dışında gayet iyi bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Ailemdekiler Samsung kullandığı için o dediğiniz birazcık hantal kısmını anlayabiliyorum teşekkür ederim yardımınız için hocam.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.689 4 Ağustos 2025 #23 Captain Frenchkiss dedi: Ailemdekiler Samsung kullandığı için o dediğiniz birazcık hantal kısmını anlayabiliyorum teşekkür ederim yardımınız için hocam. Genişletmek için tıkla... A ve FE serisi hantal cihazlar ama gayet iş görebilecek cihazlar. Hayırlı olsun şimdiden.
Captain Frenchkiss dedi: Ailemdekiler Samsung kullandığı için o dediğiniz birazcık hantal kısmını anlayabiliyorum teşekkür ederim yardımınız için hocam. Genişletmek için tıkla... A ve FE serisi hantal cihazlar ama gayet iş görebilecek cihazlar. Hayırlı olsun şimdiden.
1 144 Üstün Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.557 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 8.187 4 Ağustos 2025 #24 Alırsan pişman olursun. Yenilenmiş cihazlardan uzak dur genel olarak.
KS KS Captain Frenchkiss Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 743 Çözümler 4 Beğeniler 426 Yer Turkiye 4 Ağustos 2025 #25 Aakons dedi: A ve FE serisi hantal cihazlar ama gayet iş görebilecek cihazlar. Hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. 144 dedi: Alırsan pişman olursun. Yenilenmiş cihazlardan uzak dur genel olarak. Genişletmek için tıkla... Sanırsam vazgeçtim duruma göre değerlendirip Samsung cihazlar arasında seçimimi yapacağım.
Aakons dedi: A ve FE serisi hantal cihazlar ama gayet iş görebilecek cihazlar. Hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. 144 dedi: Alırsan pişman olursun. Yenilenmiş cihazlardan uzak dur genel olarak. Genişletmek için tıkla... Sanırsam vazgeçtim duruma göre değerlendirip Samsung cihazlar arasında seçimimi yapacağım.