Tamam bizim bir şeyler üretmemiz güzel. Her şeyin üretilip bir de başka ülkelere de satılması güzel olur. Ekonomi büyür gelişir falan. Ama Türkiye'de çoğu insan alabilecek durumda değil. Hemen yerli ve milli ürettik diyorlar diye yalandan yere mutlu olacak değilim. Ekonomi kötü. Hayat kötü. Marketteki ürünlerin bile fiyatı artıyor diye insanlar şikayet ediyor. Peynir veya zeytin lüks pahalı olmamalı. O yüzden araba hayal bile değil bizim için. Bizde insanız. Hep başkası mı rahat yaşayacak hayatı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Kendi fikrin değil, kıyaslamak bile çok yanlış.Tamamen kendi fikrimi söylüyorum bana Tesla daha iyi gibi geliyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Önce ilk arabadaki sorunları mı çözseler hala ekran gidiyor arabada :d
Bu elektrikli arabalardaki dış görünüşteki elektrik vurgusunu anlayamıyorum ve bence sırf elektrik vurgusu yapıcağız diye arabanın görünüşü bozuyorlar, bari tasarımı adamakıllı yapsınlar ya ne bu sadelik.
- Makaleler
- 1
Tamam bizim bir şeyler üretmemiz güzel. Her şeyin üretilip bir de başka ülkelere de satılması güzel olur. Ekonomi büyür gelişir falan.
Önce cevap veemişsiniz, sonra sorunu söylemişsiniz. Zaten bunlar yapıldıktan sonra o sorunlar illaki çözülecektir, ama hem zaman lazım, hem de saha fazla çeşit üretim lazım.
Bu elektrikli arabalardaki dış görünüşteki elektrik vurgusunu anlayamıyorum ve bence sırf elektrik vurgusu yapıcağız diye arabanın görünüşü bozuyorlar, bari tasarımı adamakıllı yapsınlar ya ne bu sadelik.
Aynen bence Tesla en iyisi olmasına rağmen, en çirkini de Tesla bence.
Eren Faruk Arabacı
Başarılı
Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), geçenlerde Amerika Birleşik Devletleri'nde CES 2024 fuarında T10F adında yeni bir sedan model tanıttı.
YouTube'da birçok içerik üreticisi aracın tanıtımının videosunu yaptı ve pek araçlardan anlamasam da özellikle tasarımını beğendiğimi söyleyebilirim. Araçlardan anlayan arkadaşlar, bu yeni araç hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuşalım.
YouTube'da birçok içerik üreticisi aracın tanıtımının videosunu yaptı ve pek araçlardan anlamasam da özellikle tasarımını beğendiğimi söyleyebilirim. Araçlardan anlayan arkadaşlar, bu yeni araç hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuşalım.
Yine konseptte gösterdikleri makineyle alakası olmayan bir şey. Güya kapılar Rolls Royce tarzında açılacaktı. 
Bana kalırsa gayet şık iyi bir araca benziyor.