Yerli Youtube Alternatifi: SitWatch

Destek olmak adına kayıt oldum ve uygulamanızı indirdim. Şu an nasıl olursa olsun ileride umarım iyi bir şekilde gelişerek bu uygulamayı daha çok görme fırsatımız olur. Videolara girmeyi denediğimde hata aldım, arayüz bence göz ardı edilebilecek düzeyde, yani iyi. Misafir olarak deneme şansımız olsa daha iyi olabilir tabi, insanlar hesap açıp üye olma kısmından önce içerisini görerek üye olması artı bir özellik olur. Yukarıda da bahsedilen sorunların çözülüp izlenebilir içerik sayısı arttıkça gelişeceğini düşünüyorum. Elinize emeğinize sağlık.

Güncelleme: Site baştan aşağı değişti, tamamen farklı bir hal aldı. Ayrıca yeniden tasarlandı.
Görmek isteyen varsa buyurun: https://sitwatch.net
Eki Görüntüle 154616
Hocam ben web'deki sürümde bir hata keşfettim. Tabii ben Chrome mobil kullanıyorum da videoyu basılı tuttuğumuzda paylaşılan videoları indirebiliyoruz. Rica etsem bunu düzeltir misiniz?

Saçma sapan içerikler var.

Allahım lütfen Türk halkına yerlilik ve millilikten önce kalite ve kullanışlılık gibi kavramları öğret.

İnşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha açıklayıcı konuşabilir misin? Mesela?
Yaptığınız işi beğendim senide takip ediyorum lakin yaptığınız şeyin yerlilik üzerinden pazarlamak kesinlikle yanlış yerlilik kavramı bizim ülkede sadece kısa süreli bir hype dır kısa sürede unutulur. kısaca globale pazarlamazsanız ve pazarlamayıda alternatif olduğunuz şeye fark atacak bir şeyler eklemeden yaparsanız hiç bir seye yaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…