Destek olmak adına kayıt oldum ve uygulamanızı indirdim. Şu an nasıl olursa olsun ileride umarım iyi bir şekilde gelişerek bu uygulamayı daha çok görme fırsatımız olur. Videolara girmeyi denediğimde hata aldım, arayüz bence göz ardı edilebilecek düzeyde, yani iyi. Misafir olarak deneme şansımız olsa daha iyi olabilir tabi, insanlar hesap açıp üye olma kısmından önce içerisini görerek üye olması artı bir özellik olur. Yukarıda da bahsedilen sorunların çözülüp izlenebilir içerik sayısı arttıkça gelişeceğini düşünüyorum. Elinize emeğinize sağlık.

Güncelleme: Site baştan aşağı değişti, tamamen farklı bir hal aldı. Ayrıca yeniden tasarlandı.
Görmek isteyen varsa buyurun: https://sitwatch.net
1749756366826.webp

Hepinize merhabalar, sizlere bugün birkaç aydır var olan projem "SitWatch"'ı tanıtacağım.

Eki Görüntüle 133648

SitWatch, ilk oluşturulduğu sıralar eski YouTube "revival" olma yönünde ilerlerken, şimdi ise biraz daha konudan bağımsız halde.
Backend olarak Flask, frontend ise Next.JS ile çalışmakta. Video izlemek, yüklemek, beğenmek, yorum yapmak gibi temel işlevlere sahip.
Ayrıca tıpkı YouTube'daki gibi topluluk paylaşmakta mümkün. Aynı zamanda müzik, swipe (Kısa tür video) tipte içerik yükleyip barındırmak oldukça mümkün.

Sitenin bağlantısı: SitWatch - Otur ve izle.

Ve üstelik, site şuanlık tamamen reklamsız. Kendi içinde herkese açık API mevcuttur. Fakat eski sürüm V1 (SitWatch Legacy) haricinde kapalı kaynaktır.

Hemde, Play Store'da da var olmaktadır.

Eki Görüntüle 133670

Fakat hala birkaç hata olabilir. Moderasyonumuz manuel insan eliyle yapılmaktadır fakat ilerde yapay zeka moderasyona geçirilmesi düşünülmektedir.

Oluşumundan beri var olan arkadaşlarım @Physic ve @5051 'e çok teşekkürler.

Önerilerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum.
Saçma sapan içerikler var.

Allahım lütfen Türk halkına yerlilik ve millilikten önce kalite ve kullanışlılık gibi kavramları öğret.

İnşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha açıklayıcı konuşabilir misin? Mesela?
Yaptığınız işi beğendim senide takip ediyorum lakin yaptığınız şeyin yerlilik üzerinden pazarlamak kesinlikle yanlış yerlilik kavramı bizim ülkede sadece kısa süreli bir hype dır kısa sürede unutulur. kısaca globale pazarlamazsanız ve pazarlamayıda alternatif olduğunuz şeye fark atacak bir şeyler eklemeden yaparsanız hiç bir seye yaramaz.