Detaylar
Kim cevapladı?Önüne geleni moderatör yaparsan batarsın. Kendi egosunu tatmin etmeye çalışan kadroyla dolmuş içerisi.
Ethem Efe
Üstün
@Hybrid Theory Wraith...
Eskiden böyle bir paylaşım yapılsa görevden alınıp banlanırdı muhtemelen koskoca forumun kalitesi çok düştü maalesef.Biraz şımarık bir yer. En basitinden şu moderasyon ekibini tehdit olayında bile drama yarattılar. "Techolay hiç masum değildir" falan... Zaten orada geçirdiğim son zamanlarda da gözümden düşmüşken, yaşadığım bir olay tamamen bırakmama sebep oldu.
Moderasyon ekibinden birisi üyelere dolaylı yoldan hakaret eden bir profil mesajı yayınladı. Bunu görünce bayağı sinirlendim tabii, hemen rapor sisteminden raporladım. Ancak raporuma dönüş yapan olmadı. Ben de açtığım bir bilette bu durumu dile getirdim. Yönetici burada sıkıntılı bir şey göremediğini, o sansürlü kısmın hakaret içermeyen birçok terimle doldurulabileceğini söyledi. Bunu görür görmez, o ukala moderatörün paylaştığı gönderiye benzer bir gönderi paylaştım profilimden. Yalan söylemiyorum, 2 dakika bile dolmadan gönderim silindi. Aynı şekilde benimki de hakaret içermiyordu ama anında sildiler. Direkt bir daha girmemek üzere çıkış yaptım.
Eki Görüntüle 191256
Evet, yukarıda gördüğünüz gönderi oradaki bir "Kıdemli moderatör"'e ait. Burada bir moderatör böyle bir gönderi paylaşsa, aynı gün içerisinde görevden alınır. Ama orası üyeleri şikayet edip bilet açmasına rağmen onu savunmakla kalmayıp o herifi "Kıdemli moderatör" rütbesine terfi ettirdiler.
Hybrid Theory
Yetkin
Darboğaz hakkında birisiyle tartıştım zamanında. Kendi fikrinin doğru olduğunu savunuyordu, doğal olarak. Kendisine yanlış olduğunu anlattım. Hatta birkaç mesaj sonra aynı yerden kaynak paylaştım. Bu sefer beğenmedi yazdığımı. Sonrasında egosuna yediremeyip "ne haliniz varsa görün", birkaç kişiye etiket atıp "bunlarla siz ilgilenin hocam" kafasında ayrıldı konudan. Bu bahsettiğim kişinin bini aşkın mesajı vardı, yeni kullanıcı değildi yani. Bu kadar agresif olmayı gerektirecek hiçbir şey yoktu ortada. Tartışma kültürün gelişmediyse hiçbir forum ortamında bulunma zaten, senlik değil belli ki.Konu hakkında bilgisi olmasa da yorum yapan ve o yorumu sonuna kadar savunanlar çoktu son zamanlarda. Ve aynı konu çok fazla açılıyordu. Sırf bu yüzden arada açılan konulara bakıp çıkıyorum sadece.
HDDKullanıyorum
Üstün
Çok kalabalıklar ve bu kitleyi yönetemiyorlar. Burada az çok vakit geçiren birisi çoğu üye hakkında fikir sahibi olabiliyor, troll trafiğimiz onlar kadar da fazla olmayınca daha hoş bir ortam oluşuyor. Buna ek olarak yeşil tayfa oldukça kıskanç Recep Baltaş'ın yeni bir site açıp bu kadar büyüyeceğini düşünmemişler her gece rüyalarina giriyor sanirim.
Yeni konular
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-