Sevmeme durumu olan var mıymış? Benim sevmemek için bi' sebebim yok açıkçası. Güzel zamanlar geçirdim orada.

Normal forum, buradan daha aktif ama moderatör problemleri var.

Çok net bir düşüncemi belirtmek istiyorum; Bu forumun da o kadar aktif kullanıcısı olsun net oraya dönüşür.
Daha aktif değil hocam. Yeni açılanı geçtim açıldıktan sonra birkaç on dakika geçmiş konular bile sıfır mesajlı oluyor. Garip ama burası daha aktif.

Güzel bir forumdur, neredeyse hepimiz oradan buraya geldiniz, ben halen kullanıyorum ve beğeniyorum.

Sizi bir yerden hatırlıyorum. O foruma da göz attığım oluyor. "Technopat nasıl bir forumdur?" konusunu incelemiştim. Herkesin mesajını okudum. Sizin mesajınızı da gördüm. Tabii o siz misiniz bilemem. Bunları dediğinizi gördüm. Artık bu siteden mi bahsediyorsunuz bilemiyorum. "Intel" deyince burası aklıma geldi.

1760119840200.webp

1760119856463.webp

1760119865759.webp

Bunu başka konuda da söyledim buradada söyleyeyim, çoğu insan fikrinize saygı duymaz ve gıcıklarına gittikleri için direkt olarak beğenmedim'i yapıştırırlar. (Kanıtlanmış bir bilgi verseniz bile.)

İnsanlar forumu kullanmasını bilmiyor bence. Elbette forumun da eksiklikleri de olabilir lakin ne zaman böyle bir konu görsem moderasyon ekibi şöyle böyle diyorlar. Ben bu 2 forumun da mod ekibinden memnunum uslu durduğunuz sürece kimse size uyarı vermez. Hatalı uyarı verilmişse rapor atılır/ bilet açılır bir şekilde giderilir. Ama o uyarıyı bilerek alıp sonra da "mod ekibi çok kötü" falan diyemezsiniz.

Bunu başka konuda da söyledim buradada söyleyeyim, çoğu insan fikrinize saygı duymaz ve gıcıklarına gittikleri için direkt olarak beğenmedim'i yapıştırırlar. (kanıtlanmış bir bilgi verseniz bile.)

Yani, aslında kayra adlı arkadaşın burada, "Technopat" foruma güzel deyip, karşı forumda "Techolay" forumu kötülemek. İlginç.

Sizi bir yerden hatırlıyorum. O foruma da göz attığım oluyor. "Technopat nasıl bir forumdur?" konusunu incelemiştim. Herkesin mesajını okudum. Sizin mesajınızı da gördüm. Tabii o siz misiniz bilemem. Bunları dediğinizi gördüm. Artık bu siteden mi bahsediyorsunuz bilemiyorum. "Intel" deyince burası aklıma geldi.

Eki Görüntüle 191517

Eki Görüntüle 191518

Eki Görüntüle 191519

@Barış arkadaş, sitenizi ifşa etti ya.(!) olayı çözmüş vallahi tebrik ediyorum kendisini.(!) :)

Son düzenleme: