Planlanmıyor Yetkilileri kara listeye ekleyebilmeliyiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÜçyüzGoneBeş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 103
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Uykum kaçtı, böyle hayatsızlar mı var?
Modları tanımıyorum bile.

Argümansız öneri konusu açmanın zararları işte. Önerinin amacı nedir? Teorik olarak moderatör ve üye eşittir ama moderatörün işlevi farklıdır. Göz ardı edecek kadar sıkıntınızın olduğu bir moderatör varsa bunu bilet açarak belirtebilirsiniz.

@Silinen üye ayrıca bunun nedenini soran birine gelmişsin "Bir düşün bakalım, neden olabilir?" diyorsun dalga geçercesine. Argüman vermemişsin, direkt "Öneri başlıkta" deyip konuyu bir tarafa sallamışsın. Bu önerinin sebebi yok ortada. Bak ben bile düşündüm taşındım bu önerinin amacı ne diye ama bulamadım. Ayrıca moderatörü göz ardı edip ne yapacaksınız? Rapor ve bilet sistemi varken bunu uygulamak saçma. Şikayetiniz varsa yazın oraya.
Ha bu öneri, ben ve benim gibi düşünen arkadaşların eksilerine rağmen onaylanacaksa peki o zaman. Oy çoğunluğu diye bir şey var sonuçta.

Ben ne yaptım mesela hocam?
Son açtığım gece müzik bağırtanlardaki raporum dışında?

Burnuma kafaya göre birileri yargılama ve gruplaşma kokuları geliyor. Bkzn TP 2015-2016 dönemi...

+2023-2024 dönemi. Diğer taraftan ayrılmamın en büyük sebebi moderasyonun bozulması.

İfadeler: 62
Hocam inşallah evrak dökmezsiniz buraya.

Bu konuda haklısınız hocam.

Ben tek bir üye bile göz ardı etmedim, yönetici göz ardı edeceğimi pek sanmıyorum.

İsteyenin işine yaracak bir özellik gibi duruyor. Ama şahsen benim kimseyle bir derdim yok.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…