Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Düşündürücü
Yetkin
Tabii, evvel zaman içinde, kalbur saman içinde bir sosyal sitesinde bir üye var mış. Attığı her mesajı saniyesinde çözüm olarak raporlarmış. Üstelik raporlarının %90'ı da anlamsız raporlarmış. Günün birinde raporlarına red gelince ağzından köpükler çıkarak konu açıp yönetimi kötülemiş. Yönetimdeki kişiler ne yaptığını çok iyi bildiği için sadece olan bitenleri izlemek dışında ve arka planda kahkahalar atmak dışında hiçbir şey yapmıyorlarmış. Buradaki maksat üyenin daha çok gülünç duruma düşmesini sağlayıp yaptığı davranışlardan utanç duymasını istemekmiş.
Uykum kaçtı, böyle hayatsızlar mı var?
Modları tanımıyorum bile.
- Makaleler
- 1
1 haftalık raporları açıklama şansım olsaydı keşke...
Birkaç masal anlatmaya devam ederseniz açıklamaya gerek kalmaz belki.
- Makaleler
- 4
Argümansız öneri konusu açmanın zararları işte. Önerinin amacı nedir? Teorik olarak moderatör ve üye eşittir ama moderatörün işlevi farklıdır. Göz ardı edecek kadar sıkıntınızın olduğu bir moderatör varsa bunu bilet açarak belirtebilirsiniz.
@Silinen üye ayrıca bunun nedenini soran birine gelmişsin "Bir düşün bakalım, neden olabilir?" diyorsun dalga geçercesine. Argüman vermemişsin, direkt "Öneri başlıkta" deyip konuyu bir tarafa sallamışsın. Bu önerinin sebebi yok ortada. Bak ben bile düşündüm taşındım bu önerinin amacı ne diye ama bulamadım. Ayrıca moderatörü göz ardı edip ne yapacaksınız? Rapor ve bilet sistemi varken bunu uygulamak saçma. Şikayetiniz varsa yazın oraya.
Ha bu öneri, ben ve benim gibi düşünen arkadaşların eksilerine rağmen onaylanacaksa peki o zaman. Oy çoğunluğu diye bir şey var sonuçta.
@Silinen üye ayrıca bunun nedenini soran birine gelmişsin "Bir düşün bakalım, neden olabilir?" diyorsun dalga geçercesine. Argüman vermemişsin, direkt "Öneri başlıkta" deyip konuyu bir tarafa sallamışsın. Bu önerinin sebebi yok ortada. Bak ben bile düşündüm taşındım bu önerinin amacı ne diye ama bulamadım. Ayrıca moderatörü göz ardı edip ne yapacaksınız? Rapor ve bilet sistemi varken bunu uygulamak saçma. Şikayetiniz varsa yazın oraya.
Ha bu öneri, ben ve benim gibi düşünen arkadaşların eksilerine rağmen onaylanacaksa peki o zaman. Oy çoğunluğu diye bir şey var sonuçta.
- Makaleler
- 10
Burnuma kafaya göre birileri yargılama ve gruplaşma kokuları geliyor. Bkzn TP 2015-2016 dönemi...
+2023-2024 dönemi. Diğer taraftan ayrılmamın en büyük sebebi moderasyonun bozulması.
- Makaleler
- 20
Senlik bir şey yok balım.Ben ne yaptım mesela hocam?
Son açtığım gece müzik bağırtanlardaki raporum dışında?
Bu konuda haklısınız hocam.Bana niye batsın? Ben moderatörleri tanımıyorum bile. Gerekli bulmadığımı belirttim sadece.
Ayrıca moderasyon arada kural güncellemeleri, duyurular gibi konular açabiliyor. Konuyu görmeyip x yerde sorun yaşıyorum, neden uyarı aldım diyen bir sürü kullanıcı çıkabilir.
Ben tek bir üye bile göz ardı etmedim, yönetici göz ardı edeceğimi pek sanmıyorum.
İsteyenin işine yaracak bir özellik gibi duruyor. Ama şahsen benim kimseyle bir derdim yok.
İsteyenin işine yaracak bir özellik gibi duruyor. Ama şahsen benim kimseyle bir derdim yok.
Son düzenleme:
Bence gereksiz hareket. Çeşitli duyuruları vs. paylaştıklarında görmek iyi oluyor.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-