ornitorenk

Uzman
Yılbaşına çok anlam yüklediğimden değil de böyle günlerde bile yalnız olunca hiçbir anlam göremiyorum hayatta. Ne heyecanlandıracak beni? Kimsenin umurunda bile değilim tam şu an mesela. Halimize şükür diyoruz sorun yok da içimdeki sıkıntıyı engelleyemiyorum. Yalnız gelip yalnız gideceğim bu gerçek çok belli. Kafam da iyi oldu zaten gerisi önemli değil.

Sevilmek güzeldir ama hayatın merkezine koymamalısın bende aynı durumdayım yalnızlıkdan zevk almaya bak yanlış kişilerle zaman geçirmektense az olsun öz olsun.

Yalnız kalmamak için ilişki içerisinde bulunmak hayatın merkezine konulmamalı.
Hayatın bir anlamı yok, öldükten 10 sene sonra adını anacak insan kalmayacak toprak üzerinde, çok kasma.

Kimsenin umurunda bile değilim tam şu an mesela.

Kimse kimsenin umurunda değil zaten. İnsan böyle bir canlı, hayat böyle bir şey. Uyum sağlamaya çalışın.

Sizi tanımıyorum, dolayısıyla sizin özelinizde bir yorum yapamayacağım. Sevilmeye değer biriyseniz ve kendinize uygun ortamlarda bulunursanız illaki yalnızlığınızı giderirsiniz. Sosyal yalnızlığınızı ancak böyle çözebilirsiniz. Varoluşsal yalnızlık hissinin çözümü yok.

Kendin için yaşa. Hayatın tadını çıkar. Yarın kendimce yeni yılı kutlamaya gideceğim mesela. Tek başıma olacağım. :)

Kısa süreli ilişkilerden öteye gidemedim.

Benim evliliğe giden 8 yıllık ilişkim vardı. Ölmekten beter etti. Yalnızlığa alıştığımdan beri çok mutluyum.