Yiyeceğiniz yemek yere düşse yerden alıp yer misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan creazy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 267
  • Etiketler Etiketler
    yemek

creazy

Başarılı
Merhaba, odandasınız yemeğinizi bıçakla ayırırken yere düşüyor. Yerden alıp hemen yutar mısınız yoksa köşeye mi koyarsınız?

Atarum.
Pahalı şeyleri yemiyorum zaten gücüm de yetmiyor. Yetecek olsa da o durumu düşünmezdim gene atardım.

Merhaba, odandasınız yemeğinizi bıçakla ayırırken yere düşüyor. Yerden alıp hemen yutar mısınız yoksa köşeye mi koyarsınız?
Tamamen yere bağlı, temiz bir yere düşerse acımam gömerim ama 1 damla bile ıslak veya açıkça pis gözüken bir yere düşerse yemem

Tamamen yere bağlı, temiz bir yere düşerse acımam gömerim ama 1 damla bile ıslak veya açıkça pis gözüken bir yere düşerse yemem
Yerin temiz olduğuna nasıl ikna olacaksınız?

Yemekten yemeğe göre değişir bu durum. Mesela elma yere düştüyse yerim (eğer toz geldiyse tabii ki de tekrar yıkayarak yerim). Ama yere düşen pasta tarzı bir şeyse direkt çöpe atarım.

Halıya düşerse yemem. Parke ya da fayansta pek sorun olmuyor. Mesela pizza dilimi elimden kaydı, bu durumda Murhpy yasasına göre ters düşeceği ve halıda ne var ne yok yapışacağı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…