YKS 27 için öneri verecekler yok mu? Kafam çok karışık, ne yapacağım bilmiyorum.
Ağustos'un 1'inde başladım, ders çalışmaya da tıkandım. Okul açılana kadar yapmayı planladığım şeyler şunlar:
Ağustos'ta başladığımda bıyıklı matematiğin 10 günde temel atma kitabını bitirdim, sadece ona odaklandım. O bittikten sonra Mert Hoca'nın 70 günde TYT mat kitabına başladım.
Boş geçtiğim günleri falan sayarsak, Mert Hoca'nın kitabına anca 5 gün falan adam akıllı çalıştım. Şu an 18. gündeyim.
Elimde 345 TYT fizik kitabı, Aydın Yayınları TYT kimya, Mert Hoca 70 günde, Kenan Kara TYT-AYT geometri video ders kitabı, Bilgi Sarmal problemler kitabı var.
5 gün sonra 345 TYT mat, Kenan Kara soru bankasını alacağım. Şu an anlık olarak Mert Hoca'nın kitabından her gün 3 gün atlıyorum. 345 TYT matı alana kadar Mert Hoca'nın kitabında 30. güne falan geleceğim. 30. günde problemle bölümü başlıyor.
345 kitabı da gelince Mert Hoca'nın efişinado testinde olan soruların hepsini en baştan başlayarak çözeceğim, konuları tekrar etme amaçlı. Sonra 345 TYT matematikten çözmeye başlayacağım. Doğru orantılı olarak da Mert Hoca'dan problemlerle Bilgi Sarmal'ı birlikte götüreceğim. Biyolojiyi daha sonrayı bırakmayı düşünüyorum.
Günde ortalama 2 test, paragraf, 4-5 saat matematik, 1.3 saat fizik, 1.3 saat kimya çalışacağım. Böylelikle Ekim'in 1'inde falan TYT'yi çok iyi olarak geçeceğim. Sonra AYT falan işte, bunu zaten çok az kişi okuyacak. Çok uzattım, öneriniz var mıdır? Yoksa kurduğum düzlem bomboş bir şey mi?