Gerçek sınavda da öyle olursa ne yapacaksınız?

Hocam zordan kastim cikmayan seylerdi besbelli. Bahane uydurmuyorum, gercek TYT sinavlarina baktigimda bu sekilde ayrintili dilbilgisi gormedim. Konu anlatimi videolari inceledim ve onlarda da bu sekilde ayrintiya girmedi videodaki hoca.

Bu yil ilk yilim. 12.sinifim.

Hicbir zaman duzenli ders calismadim. Ortaokulda ve 9.sinifta matematigim berbatti. 10. ve 11. sinifta amtematik en temelden olustu biraz. Bu sene de oradan yurudum.
Sınava nerdeyse 6 ay var, ben çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Daha ilk olmasına rağmen sonuçlar hiç fena değil. İnşallah bizlerde sınav yılı geldiği zaman istediğimiz sonuçları alırız. Allah yolunu açık etsin hocam.

Geometri çalışırsan birkaç net gelir, kolay konular var ama formül ezberlemen gerekiyor.

11. sinifta Geometrim iyiydi ama ara verince her seyi unutmusum. O zamanlar zor gelmiyordu.

Forumda ibranice ve rusça dillerinin sanayi ve tekstil sektöründe değerli olduğundan bahsediyorlardı geçenlerde, İngilizce dilini kaptıktan sonra alan seçimime göre bu dillerden birini öğrenmeye kararlıyım, bir kenara yaz istersen.

Sinavdan sonra bir ay gecmeden Rusca ogrenmeye baslamayi dusunuyorum zaten hocam. Tesekkurler.

@Charles Smith, Geçen yıllarda olmayacak bunda da olmaz bakış açısı 2024 YKS ile tamamen rafa kalktı. Deneme diye önümüze getirseler güleceğim bir sınavdı bizim girdiğimiz sınav. Bende dil bilgisine eskisinden daha çok önem verecekleirni pek düşünmüyorum lakin bu olmaz diye bir şey yok. 40'a beraber yanaştığımız bir arkadaşım -30 yaptı 7K SAY yaptı buna rağmen, olabiliyor yani Türkçe çok dalgalıdır. Türkçe böyle gelir, fen'den de iki çözsek sosyal'den de üç çözsek demek pek mantıklı değil. Fen mesela senin için çok kolay net şu an, 10 net rahatlıkla birkaç ayda koyabilirsin, bunu değerlendir.

@Charles Smith, Geçen yıllarda olmayacak bunda da olmaz bakış açısı 2024 YKS ile tamamen rafa kalktı. Deneme diye önümüze getirseler güleceğim bir sınavdı bizim girdiğimiz sınav. Bende dil bilgisine eskisinden daha çok önem verecekleirni pek düşünmüyorum lakin bu olmaz diye bir şey yok. 40'a beraber yanaştığımız bir arkadaşım -30 yaptı 7K SAY yaptı buna rağmen, olabiliyor yani Türkçe çok dalgalıdır. Türkçe böyle gelir, fen'den de iki çözsek sosyal'den de üç çözsek demek pek mantıklı değil. Fen mesela senin için çok kolay net şu an, 10 net rahatlıkla birkaç ayda koyabilirsin, bunu değerlendir.

Peki sizce ne zaman baslamaliyim fene? YDT netim cok kotu ve matematik hala yeterli degil. Şu an mi yoksa daha sonra mi?