BirForumcuKişi

Üstün
Şu an TYT temel kavramları yeni bitirdim. Günüm çok boş geçiyor, buna “dur” deme zamanı geldi kendime. Kasayı falan kaldırdım o derece. Çevremdeli herkes “TYT'yi bitirdim, AYT'ye başladım.” diyor. YKS için geç mi kaldım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu öğrenme hızın nasıl çalıştığın sonra ne hedeflediğin vs gibi birçok faktöre bağlı, biraz daha açarsan daha net bir cevap alabilirsin ama daha çok zamanın var ortalama bir başarı için düşünürsek doğru değerlendirirsen hiçbir şey içinde geç değil daha.

Hayır, geç falan kalmadınız. Daha sınava çok var ama rehavete de kapılmayın. Oturup ders çalışın, başka bir şey düşünmeyip sürece odaklanın.

Ayrıca “TYT’yi bitirdim.” demekle TYT bitmiyor, belli bir seviyenin üstünde değilsen TYT bitmemiştir. TYT ve AYT çalışmalarınızı paralel olarak götürmelisiniz.

Daha bilgili arkadaşlar, daha kapsamlı tavsiyeler vereceklerdir mutlaka. Onların tavsiyelerini de değerlendirin.

Ocağın ortasına kadar AYT için geç değil. Tecrübe ile sabit.🙂 Şu an tam iyi zaman. Gaza asıl verimi arttırmaya çalış gerisi gelir.

Şu an TYT temel kavramları yeni bitirdim. Günüm çok boş geçiyor, buna “dur” deme zamanı geldi kendime. Kasayı falan kaldırdım o derece. Çevremdeli herkes “TYT'yi bitirdim, AYT'ye başladım.” diyor. YKS için geç mi kaldım?

Evet geç kaldın bu saatten sonra uğraşma. Mezuna bırak.

Hedefine bağlı. Yüksek puanlı bir bölüm istiyorsan bence tren kalkmak üzere. %50 Burslu Vakıf Üniversitesinde okuyacaksan çalışmana bile gerek yok, kapıdan geçeni alıyorlar.