Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
3-4 ay kaybın var sadece.
Şu an TYT temel kavramları yeni bitirdim. Günüm çok boş geçiyor, buna “dur” deme zamanı geldi kendime. Kasayı falan kaldırdım o derece. Çevremdeli herkes “tyt'yi bitirdim, AYT'ye başladım.” diyor. YKS için geç mi kaldım?
Ne çok geç ne çok erken tam zamanı.
SF26
Üstün
Sözelde yaparsın, sayısalda o iş öyle gitmiyor.Hocam daha 8-9 ay var, nasıl geç kalmış olabiliyorsun? Disiplin ile devam edersen istediğine ulaşırsın, 3 ay da derece yapan adamlar var.
- Makaleler
- 1
Hocam daha ekim bitmedi. Kasım var, Aralık var. Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs. Daha çok var çalışmayı bırakma 
Çevrendekilere bakma sen, kimse zaten kötüyüm demez.
Çevrendekilere bakma sen, kimse zaten kötüyüm demez.
Geç kalmadın. Ben AYT'de biyolojiye neredeyse son bir ay bakarak -biraz temelim vardı ama- 10 doğru 2 yanlış yaptım.
Eğer belli bir planınız varsa ve bu planın doğrultusunda gidiyorsanız insanların dediklerine kulak asmayın. Hele hele internette denk geldiğiniz yorumlara hiç kulak asmayın. Bildiğiniz yoldan gidin.
Kısaca daha geç kalmadınız merak etmeyin.
Eğer belli bir planınız varsa ve bu planın doğrultusunda gidiyorsanız insanların dediklerine kulak asmayın. Hele hele internette denk geldiğiniz yorumlara hiç kulak asmayın. Bildiğiniz yoldan gidin.
Kısaca daha geç kalmadınız merak etmeyin.