Genelde evde ders çalıştım. Deneme kulübüne gittim fakat dershaneye gitmedim. Ne zaman dershaneye gitsem hep notlarım düşerdi.

Kendi fikrimce evde ders çalışmaz istisnalar dışında. Bu sene düzenli kütüphaneye git, telefonlada uğraşma kütüphanede.

En azından bir yol gösterici olur diye istiyorum koç.

Burada konu aç, YouTube üzerinden rehberlik videoları izle. Takıldığın konu nedir? Ben ve çevremde bizzat kullanan olmadığından koç önerisinde bulunamiyacağım maalesef.

Kendi fikrimce evde ders çalışmaz istisnalar dışında. Bu sene düzenli kütüphaneye git, telefonlada uğraşma kütüphanede.
Kütüphanede sayısız denedim ders çalışmayı. Gerektiğinde zorladım. Ama kütüphanede hiç bir şekilde odaklanamıyorum.

Burada konu aç, YouTube üzerinden rehberlik videoları izle. Takıldığın konu nedir? Ben ve çevremde bizzat kullanan olmadığından koç önerisinde bulunamiyacağım maalesef.
Geçen sene böyle çalıştığım için olmadı.

Kütüphanede sayısız denedim ders çalışmayı. Gerektiğinde zorladım. Ama kütüphanede hiçbir şekilde odaklanamıyorum.

O zaman deneme kulübü zorunlu gibi bir şey oldu. En azından denemeleri sınav ortamına yakın bir yerde çöz. Evdede telefonu falan farklı odaya koy ders çalışırken. Kesinlikle yatarak ders çalışma, masada çalış.

Koçluk olarak 1-2 ay dene istiyorsan. Beğenirsen devm edersin. @mmaydin0144, hocamın dediğine bak bi.

Evde çalışmak zor olur çünkü evinde rahat olursun disiplinsiz olur çalışma, ben TYT dönemi her gün düzenli olarak kütüphane'ye giderdim sonra AYT dönemi bir hataya düşüp evde çalışırım dedim şimdi 2 yıllık bir üniversite'deyim AYT sonucum çok kötü gelmişti. Belediyenin böyle ferah internetli bir kütüphanesi varsa gidebilirsin yoksa kütüphane mantığında çalışan bir dershane şart.