Selam. Muhtemelen 12.sınıf bir sayısalsın AYT Fen sorduğuna göre. Türkçe kaynağı iyi, matematikte 345 iyi ama 3d başlangıç için biraz zor gelebilir. Geometride 345 çözmen daha iyi olur acil gereksiz. Ayrıca artık kalan süre sayısal alanda sıfırdan derece yapmak için yetersiz. Belki bu sene temel atıp seneye dereceye oynayabilirsin.
Detaylar
Kim cevapladı?Winner
Üstün
Yetersiz değil ilk 10 bin zorlanır.Ayrıca artık kalan süre sayısal alanda sıfırdan derece yapmak için yetersiz. Belki bu sene temel atıp seneye dereceye oynayabilirsin.
3D geometri size konuları öğretmez sadece ortadan zora taşır çünkü inanılmaz zor.Merhaba, derece yapmak istiyorum. Şu an sıfırım, elimde TYT matematik olarak 345 var, onu çözüyorum gibi gibi, edebiyat ve TYT fen için önerileriniz nedir? Tanıdığım bir kişi bana şöyle bir kaynak önerisi yaptı bir de sizin görüşlerinizi almak isterim;
- Dil bilgisi limit,
- TYT ve AYT apotemi fen.
- TYT mat 345 ve 3D, ve farklı yayınlarda branş denemeleri.
- Geometri olarak, acil geometri, ve 3D.
- Sizce iyi midir?
- Başka bir arkadaşım dil bilgisi için Limit zor dedi, Bilgi Sarmal'ı önerdi onun için.
SF26
Üstün
AYT'si özellikle.3D geometri size konuları öğretmez sadece ortadan zora taşır çünkü inanılmaz zor.
cansaglicak
Uzman
3D geometri size konuları öğretmez sadece ortadan zora taşır çünkü inanılmaz zor.
Şu anlık kitaplar böyle gibi geometri için acil veya mert hoca seçeceğim gibi ama mert hoca büyük ihtimalle. @SF26
SF26
Üstün
Mikro tyt mat yerine dediğim kaynaklara bak.Eki Görüntüle 108802
Şu anlık kitaplar böyle gibi geometri için acil veya mert hoca seçeceğim gibi ama mert hoca büyük ihtimalle. @SF26
Diğerleri iyi.
Bu arada yakınında eğer İşler varsa oradan al, daha ucuza gelir.
cansaglicak
Uzman
Mikro tyt den sonra 3d geçebilirim sorun olmazsa.Mikro tyt mat yerine dediğim kaynaklara bak.
Diğerleri iyi.
Bu arada yakınında eğer İşler varsa oradan al, daha ucuza gelir.
3D biraz ağır bir kaynak. Ayrıca ben 345 TYT Fen 25'li denemeyi çok sevmiştim. TYT Fen adına onu da çözebilirsin ileride konuları çalıştıktan sonra. Soruları çözüp sonra soru çözümünden izlersen en son da nerede yanlışım var diye iyice irdelersen fen adına faydalı olacağını düşünüyorum. TYT Fen için başlangıç kaynak hakkında bir fikrim yok ama.Merhaba, derece yapmak istiyorum. Şu an sıfırım, elimde TYT matematik olarak 345 var, onu çözüyorum gibi gibi, edebiyat ve TYT fen için önerileriniz nedir? Tanıdığım bir kişi bana şöyle bir kaynak önerisi yaptı bir de sizin görüşlerinizi almak isterim;
- Dil bilgisi limit,
- TYT ve AYT apotemi fen.
- TYT mat 345 ve 3D, ve farklı yayınlarda branş denemeleri.
- Geometri olarak, acil geometri, ve 3D.
- Sizce iyi midir?
- Başka bir arkadaşım dil bilgisi için Limit zor dedi, Bilgi Sarmal'ı önerdi onun için.
SF26
Üstün
Mikro gereksiz basit, dediğim gibi ayarla kaynakları.
Sayısaldan ilk 10 bin sıralamaya ulaşmak için ortalama olarak 100 TYT neti 75 AYT neti gerekmekte. Sıfırdan tamamen TYT çalışıp, TYT matematiği 30 net bandına çıkartıp. Ayriyeten AYT Matematikten de en iyi ihtimale 35 net çıkartılması gerekiyor. Bu yıl sınava girecek birisinin bu seviyelere kalan sürede ulaşması teknik açıdan imkansız. Kısa bir süre boş bir hayale bağlanıp sonra elde edemeyince üzülmek yerine gelecek seneye daha sağlam çalışmak daha mantıklı.
Hocam bulunduğunuz şehirde İşler şubesi var ise oradan alabilirsiniz. Genelde internete göre %30'a yakın daha uygun oluyor. Ayriyeten onlar daha çok yardımcı olabilir kaynak seçimi konusunda.Eki Görüntüle 108802