Makaleler
1
0 risk kitabini an itibarıyla bitirdim. Dershaneden hocamız her hafta 180 paragraf ödevi veriyor. Kitap bittiği için acilen yeni bir kaynak lazım. Sizce bu zamandan sonra deneme mi çözülmeli yoksa paragraf devam mı? Dilciyim, TYT Türkçe için soruyorum. Türkçe netlerim 30 civarinda dalgalanıyor. Dershanede ise konu olarak sadece yazım kuralları ve noktalama kaldı.

Paragraf diyorsanız bir paragraf kitabi, deneme diyorsaniz bir Türkçe denemesi önerin lütfen.

@mr.esat @SF26

0 risk kitabini an itibarıyla bitirdim. Dershaneden hocamız her hafta 180 paragraf ödevi veriyor. Kitap bittiği için acilen yeni bir kaynak lazım. Sizce bu zamandan sonra deneme mi çözülmeli yoksa paragraf devam mı? Dilciyim, TYT Türkçe için soruyorum. Türkçe netlerim 30 civarinda dalgalanıyor. Dershanede ise konu olarak sadece yazım kuralları ve noktalama kaldı.

Paragraf diyorsanız bir paragraf kitabi, deneme diyorsaniz bir Türkçe denemesi önerin lütfen.

@mr.esat @SF26
Paragraf denemesi. 2 yıldır paragraf kitabı çözüyordum 20 civarı geliyordu. Haftada 3 deneme çözüyorum şuan 30 civarı.

0 Risk'ten sonra deneme rutinine geçmek yeterli, hatta dil bilgin iyiyse TYT Türkçe genel denemelerinin yanına Dil Bilgisi denemesi de ekleyebilirsin.

Öneride bulunmayı unutmuşum, Paragraf denemesi alacaksan 345-3D-BS.
Dil bilgisi için 3D-BS.
TYT Türkçe için önüne ne gelirse.

@mr.esat @SF26
TYT Türkçe'ye geç derim. 40 soruda zaten maksimum 5-6 tane dil bilgisi oluyor.