YKS'ye girecek herkese başarılar, umarım hedeflerinize ulaşır ve mutlu olacağınız bölüme yerleşirsiniz. Unutmayın başarısızlık dünyanın sonu değil, aynı şekilde mezuna kalmakta öyle. Hayat karşınıza hiç beklemediğiniz anda yeni yeni fırsatlar çıkarır. Tekrardan herkese başarılar diliyorum, her şey gönlünüzce olsun
.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Başarılar dostum.
- Makaleler
- 1
Başarılar dilerim, umarım sınavlarınız güzel geçer.
Bu mesajımla "bu sınav bana koyar" diye düşünen sizlere sesleniyorum. Çalışmazsanız, sağlam durmazsanız koyar tabii. Tüm sene boyunca yan gel yat sonra girip sınavda 500.000 falan olunca gel ağla, yok öyle dünya.
Yani 9-10-11'de sadece sınavın olacağı haftalar mı çalışıyordunuz onu merak ettim.
mr.esat
Üstün
11'de aktif çalıştım fakat fazla çalışmadım. Pişman değilim, sözel olarak iyi olmadığım için geçen sene çalışmasam Biyoloji oturmazdı bi sene. Gerçi şimdi de oturmuş gibi hissetmiyorum ama...Yani 9-10-11'de sadece sınavın olacağı haftalar mı çalışıyordunuz onu merak ettim.
11'de sadece 11 konularıni sağlam bitirdim, Matematiği çok iyi oturtmuştum.
- Makaleler
- 1
Bu yıl kaldım sanarım.
Gireceklere başarılar.
Gireceklere başarılar.
Bu mesajımla "bu sınav bana koyar" diye düşünen sizlere sesleniyorum. Çalışmazsanız, sağlam durmazsanız koyar tabii. Tüm sene boyunca yan gel yat sonra girip sınavda 500.000 falan olunca gel ağla, yok öyle dünya.
Çok haklısınız ama misal benim sınava çalışma gibi huylarım nedense yok. Fakat yine de matematik dışında soruları okuyup, birçoğunu en azından elimden geldikçe çözebiliyorum. Bu işler cidden çalışmadan olmuyor orası öyle ama bu zamana kadar ders çalışmamış birisi olduğumdan dolayı sınava çalışsam da aklımda kalmayacak diye endişelerim var. Bu zamana okulu nasıl geçtin diye soracak olursanız diğerleri gibi derste telefon oynayıp, dersi dinlememek yerine derslerde öğretmenleri dinleyip, tek tek notlar aldım ve öyle okulu yüksek notlarla geçtim.
megaton
Uzman
Kayyum değil kayyım. Ünvan değil ünvan ayrıca Türkçede coğrafi terimlerin yazımı çıkabilir. 3 adım denemelerine bakın.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-