kuruşbakabalan
Becerikli
Bu dereceyi yapmam için nasıl bir çalışma rutini izlemeliyim? Şu an 12. sınıfım ve TYT netim 50.
Sizce mümkün mü?
Sizce mümkün mü?
Sen istediğin zaman neden mümkün olmasın ki?
Hocam çok klasik bir cevap olucak ama bol bol her farklı türden ve doğru kaynaklardan soru çözün yeterli. Artık baktınız her türden ve her türlü zorluktaki soruları kolayca veya normal bir şekilde çözebiliyorsunuz o zaman da bol bol deneme çözün ve Soru/Süre dengesini sağlayın. Saatlerce anlamadan ders çalışmak yerine atıyorum günde 4-5 saat (konu anlatımları haricinde) anlayabildiğiniz kadar soruları çözerseniz yaparsınız.Bu dereceyi yapmam için nasıl bir çalışma rutini izlemeliyim? Şu an 12. sınıfım ve TYT netim 50.
Sizce mümkün mü?
Daha ilk 12 konu bile bitmedi yetişir mi acaba?Bu dereceyi yapmam için nasıl bir çalışma rutini izlemeliyim? Şu an 12. sınıfım ve TYT netim 50.
Sizce mümkün mü?
Yarın direkt başlayın sabahtan. 1 gün bile beklemeniz hata olur. En az 8 saat.
50 civarı netiniz varsa deneme biraz mantıksız. Bence belli bir süre kurum denemeleri dışı deneme çözmeyin. Konu çalışın.
TYT'yi sonraya bırakınca AYT yetişmiyormuş galiba AYT de zaten derecenin bel kemiği. Erkenden TYT çözmeye alışayım dedim zaten sene boyunca tonla TYT gireceğiz 2 saat 45 dakika oturmaya alışmak için çözeceğim.