Çok zor. Ancak imkansız değil. 9 aydan bahsediyoruz. Bugünden başlayıp 6 haftada ilk 12 konuyu bitirmen lazım.

Burada ilk 3500 için kaç net yapmam gerektiğini gösteriyor ama OBP'ler gözümü korkuttu açıkçası OBP'em 90 çünkü.

Açık olayım, sıfırdan 1 senede derece yapmak oldukça zor.
Yapıcam diyosan hayatının neredeyse tamamını YKS'ye adayacaksın. Günde +10 saatleri full+full verimlilikle çalışacaksın.
TYT ilk 12 konu/TYT Fiziğin bağlantılı konuları/TYT Biyoloji ve Kimya bitmeden AYT'ye girişme, kaynak ve hoca önerileriyle ilgili çok taze rehberim forumda mevcut.
TYT için de rehberim var, eksik görürsen @Testo Unit 'in rehberine de göz at.

Arkadaşlar netlerim arttıkça yazacağım bu konuya şuan hala aynı

Bu dereceyi yapmam için nasıl bir çalışma rutini izlemeliyim? Şu an 12. sınıfım ve TYT netim 50.
Sizce mümkün mü?
Hedefi ilk 30 bine çektim maalesef arkadaşlar çok da gerçekçi gelmedi ilk 3 buçuk bin

Açık olayım, sıfırdan 1 senede derece yapmak oldukça zor.
Yapıcam diyosan hayatının neredeyse tamamını YKS'ye adayacaksın. Günde +10 saatleri full+full verimlilikle çalışacaksın.
TYT ilk 12 konu/TYT Fiziğin bağlantılı konuları/TYT Biyoloji ve Kimya bitmeden AYT'ye girişme, kaynak ve hoca önerileriyle ilgili çok taze rehberim forumda mevcut.
TYT için de rehberim var, eksik görürsen @Testo Unit 'in rehberine de göz at.
Tyt kimya ve biyoloji bitireceğim Fizikte nasıl ilerlemeliyim ayt ile öğrenip tytyi daha kolay götürme ihtimalim var mı? Daha ilk 12 konu bitmedi hala bu yüzden problem de çözmüyorum fonksiyonları az çok öğrendim logaritmaya başlamalımıyım çünkü okul tam hızla başladı ve benim çok eksiğim var kapanıp tyt bitirirsem hocalar tarafından feci zorbalancam ne yapıcam bi fikrim yok şuan.

Son düzenleme: