avkila.tech

Becerikli
Makaleler
1
Selamlar. Sayısal bölüm okuyorum, temelim iyi kötü var. Sayısalda yedi ay içinde 50 bin sıralama yapılır mı? Yoksa mezuna bırakıp 20K hedeflemek mi daha mantıklı?

Mezuna bırakırsan, muhtemelen bu sene ders çalışmaz boş geçirirsin. Bu sene 50 bin hedefle ve gir. Gelirse gelir, gelmezse seneye 20 bin denersin.

Daha sınava girmeden mezuna bırakmak saçmalık. Bu kafayla derece yapmak mümkün değil.

Elinizden geleni yapıp sınava kadar çalışın. Sonucunuz beklediğiniz gibi gelmezse mezuna kalırsınız. Gelir veya gelmez kısmını boş verip sadece çalışın.

Mezuna kalmış biri olarak söylüyorum sana. Hic bir sey bilmeden hiç çalışmadan 800k ya girdim. Eğer çalışırsan gayette yapilir şimdi çalışıyorum ve iyi gidiyor. Sen çalış mezunu dusunursen kesin mezuna kalirsin gecen sene bende senin gibi düşündüğüm icin burdayım

Bu mezuna bırakmayı hiç anlamıyorum. Daha sınava girmemişsin mezuna bırakıyorsun. Diyelim yarın mezuna bırakmaya karar verdin ne yapacaksın 7 ay takılıp yazın tekrar mı çalışmaya başlayacaksın? Daha MSÜ'ye girip durumunu bile test etmemişsin. Etsen bile önemsiz. O YKS' ye girip soruları orada çözmek var.