emre44

Uzman
Sınava giriş kağıdımı çıkarttım ve fotoğraflı kimliğim var. Kalem ve silgi veriyorlarmış ama ne olur ne olmaz götüreyim mi? Bir de ehliyet sınavına girdiğim sırada düz taban Nike ayakkabı giydim diye azar yemiştim oradaki güvenlikler tarafından. YKS'de böyle bir şey var mı? Saçma sorular ama çok stresliyim. 🫤

Sınava giriş kağıdımı çıkarttım ve fotoğraflı kimliğim var. Kalem ve silgi veriyorlarmış ama ne olur ne olmaz götüreyim mi? Bir de ehliyet sınavına girdiğim sırada düz taban Nike ayakkabı giydim diye azar yemiştim oradaki güvenlikler tarafından. YKS'de böyle bir şey var mı? Saçma sorular ama çok stresliyim. 🫤
Kıyafet konusunda sorun yaşamazsın. Sadece gelirken T.C. Kimliğin ve sınava giriş belgen bulunsun yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Absürt bir şey giymediğin sürece sorun olmaz. Ayakkabı falan sıkıntı olmaz rahat olun. T.C. kimlik ve sınava giriş belgen yeterli. Başarılar dilerim.

Ne olur ne olmaz iki adet sınava giriş belgesi, çıkmadan mutlaka kontrol edin. T.C. Kimlik Kartı, giyim konusunda kimseye kızıldığını görmedim.

Kalem ve silgi veriyorlarmış ama ne olur ne olmaz götüreyim mi?
Sınava almazlar. Kalem götüremezsin.
Bir de ehliyet sınavına girdiğim sırada düz taban Nike ayakkabı giydim diye azar yemiştim oradaki güvenlikler tarafından. YKS'de böyle bir şey var mı? Saçma sorular ama çok stresliyim.
Acayip ayakkabılar giymediğin sürece sorun olmaz.

Merhabalar,

Öncelikle başarılar. Üzerinizde acayip derecede yazılar bulunan kıyafet giymediğiniz sürece sorun olmaz. İsterseniz terlikle gidin.

'Neler götürmeliyim veya götürmemeliyim?' sorusunun cevabı da sınav giriş belgesi 10. maddede yer almaktadır:

1750451434742.webp

Kalem ve silgi veriyorlarmış ama ne olur ne olmaz götüreyim mi?
Götür. Sokabiliyorsan sok. Girişe kadar yanında birinin gelmeyeceğini varsayarsak çöpe atabileceğin ama rahat bir kalem hiç fena olmaz. Apaçık şekilde elinde tut. Gizlice sokmaya çalışma. Laf ederlerse atarsın, etmezlerse daha güzel bir sınav deneyimin olur.

Ayakkabının neyine laf ettiler ki? Normal bir ayakkabıdan ne farkı var?