Sınava giriş kağıdımı çıkarttım ve fotoğraflı kimliğim var. Kalem ve silgi veriyorlarmış ama ne olur ne olmaz götüreyim mi? Bir de ehliyet sınavına girdiğim sırada düz taban Nike ayakkabı giydim diye azar yemiştim oradaki güvenlikler tarafından. YKS'de böyle bir şey var mı? Saçma sorular ama çok stresliyim. 
Detaylar
Kim cevapladı?BORAN12
Üyecik
Kıyafet konusunda sorun yaşamazsın. Sadece gelirken T.C. Kimliğin ve sınava giriş belgen bulunsun yeter.Sınava giriş kağıdımı çıkarttım ve fotoğraflı kimliğim var. Kalem ve silgi veriyorlarmış ama ne olur ne olmaz götüreyim mi? Bir de ehliyet sınavına girdiğim sırada düz taban Nike ayakkabı giydim diye azar yemiştim oradaki güvenlikler tarafından. YKS'de böyle bir şey var mı? Saçma sorular ama çok stresliyim.![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Absürt bir şey giymediğin sürece sorun olmaz. Ayakkabı falan sıkıntı olmaz rahat olun. T.C. kimlik ve sınava giriş belgen yeterli. Başarılar dilerim.Sınava giriş kağıdımı çıkarttım ve fotoğraflı kimliğim var. Kalem ve silgi veriyorlarmış ama ne olur ne olmaz götüreyim mi? Bir de ehliyet sınavına girdiğim sırada düz taban Nike ayakkabı giydim diye azar yemiştim oradaki güvenlikler tarafından. YKS'de böyle bir şey var mı? Saçma sorular ama çok stresliyim.![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Sınava almazlar. Kalem götüremezsin.Kalem ve silgi veriyorlarmış ama ne olur ne olmaz götüreyim mi?
Acayip ayakkabılar giymediğin sürece sorun olmaz.Bir de ehliyet sınavına girdiğim sırada düz taban Nike ayakkabı giydim diye azar yemiştim oradaki güvenlikler tarafından. YKS'de böyle bir şey var mı? Saçma sorular ama çok stresliyim.
Merhabalar,
Öncelikle başarılar. Üzerinizde acayip derecede yazılar bulunan kıyafet giymediğiniz sürece sorun olmaz. İsterseniz terlikle gidin.
'Neler götürmeliyim veya götürmemeliyim?' sorusunun cevabı da sınav giriş belgesi 10. maddede yer almaktadır:
Öncelikle başarılar. Üzerinizde acayip derecede yazılar bulunan kıyafet giymediğiniz sürece sorun olmaz. İsterseniz terlikle gidin.
'Neler götürmeliyim veya götürmemeliyim?' sorusunun cevabı da sınav giriş belgesi 10. maddede yer almaktadır:
- Makaleler
- 3
Götür. Sokabiliyorsan sok. Girişe kadar yanında birinin gelmeyeceğini varsayarsak çöpe atabileceğin ama rahat bir kalem hiç fena olmaz. Apaçık şekilde elinde tut. Gizlice sokmaya çalışma. Laf ederlerse atarsın, etmezlerse daha güzel bir sınav deneyimin olur.Kalem ve silgi veriyorlarmış ama ne olur ne olmaz götüreyim mi?
Ayakkabının neyine laf ettiler ki? Normal bir ayakkabıdan ne farkı var?