cemkaraca
Yetkin
Neden?Sosyal Bilimler, Teknik Bilimler, Sağlık Hizmetleri MYO harici MYO'ya gidilmez.
Tıpa ilgim yok.
Neden?Sosyal Bilimler, Teknik Bilimler, Sağlık Hizmetleri MYO harici MYO'ya gidilmez.
Şehir merkezinden uzak olan MYOlar maalesef lise 5, hatta şansız isen liseyi bile mumla aratacak derecede vasat oluyorlar.
Sanırım haklısınız biraz araştırdım da meslek lisesi gibiler aynı.Şehir merkezinden uzak olan MYOlar maalesef lise 5, hatta şansız isen liseyi bile mumla aratacak derecede vasat oluyorlar.
Kendimden biliyorum.
Bunun yanında sosyal hayatınız da biter. Bu sebeple MYO tercihi yaparken en azından üniversite kampüsü içinde olan bir bölümün MYO'sunu yazmaya özen gösterin. En azından çevreniz biraz kalabalık olur ve sıkılmazsınız. Genel olarakta Teknik Bilimler, Sağlık Bilimleri gibi MYO'lar üniversite kampüslerinin içinde olurlar. Ancak kesinlikle araştırdıktan sonra tercih listenize ekleyin.Sanırım haklısınız biraz araştırdım da meslek lisesi gibiler aynı.
Uygulamalı ingilizce çevirmenlik bölümü istiyorum ama çoğu üniversitede kampuş dışında apayrı bi yerde.Bunun yanında sosyal hayatınız da biter. Bu sebeple MYO tercihi yaparken en azından üniversite kampüsü içinde olan bir bölümün MYO'sunu yazmaya özen gösterin. En azından çevreniz biraz kalabalık olur ve sıkılmazsınız. Genel olarakta Teknik Bilimler, Sağlık Bilimleri gibi MYO'lar üniversite kampüslerinin içinde olurlar. Ancak kesinlikle araştırdıktan sonra tercih listenize ekleyin.