Arkadaşlar 5 aydır foruma girmiyordum. 3. mezunum. Zaten hem yeşil forumdan hem de buradan biliyorsunuz 3 yıldır sürekli konu açıp hiçbir şey yapmıyordum. Bu yıl ise 5 aydır kütüphaneye gidiyorum fakat 70'li TYT ve 40'lı AYT'de -eşit ağırlık- 3-4 aydır takılmış durumdayım. Eylülde 50 netle başlamıştım. Sizce 5 ay için kötü bir ilerleme mi? Maksimum AYT netim 48 maksimum TYT netim 74.5. Kendi başıma 2024 tıpkı basımı çözdüğümde 82.75 net gelmişti.

Tekrar hoş geldin. Eski nickine bakınca hatırladım. Gon PP'li arkadaştın sanırım önceden. Her neyse. Hedeflediğin bölüm YBS'ydi sanırım. Matematik ve fene 2 saat ekstra zaman ayırmanı öneririm. Paragraf ve dil bilgisi konusunda iyiysen, harcayacağın zamanı fen, geometri ve AYT matematiğe harcaman mantıklı olur. AYT seni rakiplerinden ayrıştıracak. O yüzden AYT'yi olabildiğince yüksek tutmaya çalış. Başarılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrar hoş geldin. Eski nickine bakınca hatırladım. Gon PP'li arkadaştın sanırım önceden. Her neyse. Hedeflediğin bölüm YBS'ydi sanırım. Matematik ve fene 2 saat ekstra zaman ayırmanı öneririm. Paragraf ve dil bilgisi konusunda iyiysen, harcayacağın zamanı fen, geometri ve AYT matematiğe harcaman mantıklı olur. AYT seni rakiplerinden ayrıştıracak. O yüzden AYT'yi olabildiğince yüksek tutmaya çalış. Başarılar.
Hoş bulduk hocam. Hedefim YBS ancak maalesef inanılmaz düşüş var sıralamada. 66 binden 47 bine kadar düşmüş.

Hoş bulduk hocam. Hedefim YBS ancak maalesef inanılmaz düşüş var sıralamada. 66 binden 47 bine kadar düşmüş.
O yüzden AYT'yi biraz daha yüksek tutmaya çalışmalısın. TYT seni sıralamalarda çok yükseğe atmıyor. AYT oldukça önemli. 40 netten 60'a çıkabilirsen harika olur.

Dostum ben olsam yavaş yavaş AYT'ye kaydırırdım önemi. Sen sene sonuna kadar 75-80 TYT yapsan yeterli. Sınav stresinde olan bir insan 70'lerde olan TYT düşürür deyip strese gidiyor fakat şöyle bir örnek vereyim. Bir sevmediğim kişi vardı sınıfta, AYT'ye çalışmadı TYT'den 20 bin yaptı. AYT onu 120 bine çekti, imkansızı başardı. AYT netin iyi gayet. Şu an net patlanması yaşanan son 1.5 ayda değilsin. Önemli olan TYT'de matematikten ziyade fen, sosyal, Türkçe gibi eksiklerini hızlı kapatabileceğin dersleri hallet. Matematikte de yapabileceğin maksimum şeyi yap yeterli. Önemli olan artık haziranaa kadar önemi AYT'ye verebilmek ve istikrarı sağlayabilmek. Son önerim de tıpkı basımı çözün edin derler lakin sen çıkmışları soru bankalarında şurada burada görüyorsun ve halince aşina oluyorsun sorulara. Kendi seviyeni görebilmek için kaliteli yayınların denemelerini baz al. Tıpkı basımları sadece ÖSYM'nin nasıl sorduğunu nasıl bir YKS sınavı çıkarttığını benimseyebilmek için çöz. Başarılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet iyi bence. AYT çok önemli. Özellikle eşit ağırlıkçının fark atacağı yer AYT matematiktir.

Arkadaşlar 5 aydır foruma girmiyordum. 3. mezunum. Zaten hem yeşil forumdan hem de buradan biliyorsunuz 3 yıldır sürekli konu açıp hiçbir şey yapmıyordum. Bu yıl ise 5 aydır kütüphaneye gidiyorum fakat 70'li TYT ve 40'lı AYT'de -eşit ağırlık- 3-4 aydır takılmış durumdayım. Eylülde 50 netle başlamıştım. Sizce 5 ay için kötü bir ilerleme mi? Maksimum AYT netim 48 maksimum TYT netim 74.5. Kendi başıma 2024 tıpkı basımı çözdüğümde 82.75 net gelmişti.
Netlerin dağılımı önemli, ona göre daha net konuşuruz.