Türkçen iyi ancak matematiğin kötü. İlk 12 konun tamam fakat problemlerden net çıkaramıyorsun. Kademeli bir şekilde ilerleyen, genel olarak orta seviye bir problemler kaynağı al ve bunu rutine bindir. Şimdi başlasan bile en az 3-4 fasikül biter. Bunun dışında günde en az 1 saatini bu işe vermeni umuyorum. Sadece 20 soru çözmek için değil, problemleri öğrenmek için çalışmalısın. Öğrenmek için de yoğun bir şekilde çalışman lazım. Normalde kamp önerirdim ama sınava 4 ay kalmışken bu sürenin 1 ayını sadece problemlere ayırmak saçma olur. O yüzden günde 1 saat ayırarak ilerle. İlk başta kademeli ilerleyen orta seviye bir yayın seç. Mümkünse YouTube'da videosu olan bir hoca olsun ki soruları videoda anlatsın.
Eşit ağırlıksın matematik de çözeceksin, o yüzden yerinde olsam geometriye şans verirdim. Fen tarafı ise zaten çok kötü, hatta ortada fen diye bir şey yok. İstediğin bölümün ortalama netlerini veya sıralamasını bilmiyorum ama eğer ilk 5.000 ya da 10.000 gibi çok absürt bir hedefin yoksa garanti konulara çalış. TYT için fizik ve kimyanın soru çıkan konuları genelde birbirinden bağımsız oluyor. Biyolojide biraz bağlantı var ama ciddi bir seviyede değil; çalışıldığında her zaman yapılabilecek yerler. Özetle, iyi olduğun yerleri tekrar ederek diri tutacak, eksik olduğun yerlere de sabah akşam çalışarak farkı kapatacaksın. Bunun dışında söylenebilecek pek bir şey yok.